Årets fodbold HGF'er: Jakob 'Doktor' Rasmussen

Jakob 'Doktor' Rasmussen er blevet udnævnt til årets HGF'er i Hammel GF (Foto: Hammel GF)
Profilbillede

Af: Hammel GF Fodbold

Årets fodbold HGF’er har ligget lige til højrebenet i år, hvor vedkommende har været et aktivt medlem for klubben igennem mange år og på mange fronter.

Han startede som puslingespiller i klubben tilbage midt 80´erne og har siden også brillieret på klubbens seniorhold. Senere er det blevet til old boys-kampe og masser af timer som træner og frivillig i klubben. 

For tiden er det U7 drenge, U10-U11 piger, U12-U13 piger og U12 drenge som han står for træningen af. Jakob er ud over en rigtig god og vellidt træner for spillerne også en helt ”brillant super” tovholder. Han er god til at overskue og sætte i gang, og har således en hel skare af medtrænere, som altid kan sparre og søge hjælp hos Jakob. Senest har han egenhændigt oprettet en åben gruppe for fodboldtrænere i Vestdanmark, hvor man kan søge modstandere til ungdomskampe. 

Når sæsonen går på hæld i efteråret, så plejer han at bytte rollen som ungdomstræner ud med at stå for seniorspillerne holder sig i gang i de kolde vintermåneder. Her spiller han selv med og sammenligningen med den bulgarske bomber Berbatov er ligetil.

Han er typen der ofte ses i klubben, hvad enten der skal trænes, spilles kamp eller hvis græsset ikke er blevet slået af kommunen, så starter han sin egen plæneklipper. Alt sammen er gjort med det største smil og imødekommenhed over for spillere, modstandere og andre frivillige i klubben.

Sidste år fik han arrangeret en større turnering i Hammel for de mindste spillere i klubben. Her kom naboklubberne ind og spillede på to oppustelige baner til en masse hygge og fodboldspil.

Vi sætter stort pris på dit engagement, dit humør og din store hjælp i klubben, hvilket vi håber du vil blive ved med i fremtiden. 

Derfor er det fuldt fortjent, at vi kan udnævne Årets fodbold HGF’er 2023: Jakob ’Doktor’ Rasmussen

Et stort og velfortjent tillykke.

Hammel GF Fodboldbestyrelse

Kilde: Hammel GF Fodboldbestyrelse
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.