Akupunktør Morten Lopdrup kan fejre 25 års jubilæum: “Jeg er da lidt stolt af firmaet”

Morten Lopdrup sammen med sine to ansatte, Hanne og Lena, foran klinikken i Hammel (Foto: Privat)
Profilbillede

Den 42-årige akupunktør, Morten Lopdrup, kan i år fejre et stort jubilæum i det firma, hans far startede tilbage i 1988. Det er nu 25 år siden, Morten startede i firmaet, og han er utroligt stolt over at kunne sige, at firmaet stadig eksisterer i dag, på trods af at være en del af en branche, der har været hårdt ramt.

Firmaet, som Mortens far startede tilbage i 1988, har haft mange udfordringer undervejs. Konkurrencen i branchen har været hård, og mange akupunkturklinikker har måttet dreje nøglen om.

Morten er dog stolt over at kunne sige, at klinikkerne har overlevet alle udfordringerne og stadig er på markedet i dag.

“Jeg er da lidt stolt af at firmaet, der har eksisteret siden 1988, stadig holdes i gang, trods ekstreme svære vilkår med rigtig mange konkurser i vores branche, i coronatiden og specielt efter.”

Men Morten er faktisk ikke den eneste, der kan fejre jubilæum i år. En af hans ansatte, Hanne Andersen, har ligeledes været i der siden 1998. En anden af de ansatte, Lena Larsson, var med til at starte firmaet i 1988, da hun på daværende tidspunkt var gift med Mortens far, Poul Bech. 

Læs også: Morten lever af at gøre en forskel for andre


Klinikken i Silkeborg (Foto: Privat)

Efter krisen går det langsomt fremad
Morten erkender, at det har været svært at drive en akupunkturklinik i en tid, hvor flere og flere patienter har haft stigende udgifter. Men han oplever også en langsom fremgang:

“Jeg begynder heldigvis at kunne mærke mere og bedre fremgang, men også at det går enormt langsomt. Det kan godt mærkes, at krisen har ændret meget ved mange af mine patienter - specielt efter de store energi-prisstigninger,” fortæller han.

Du finder meget mere om Akupunktør Morten Lopdrup på hans Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Akupunktør Morten Lopdrup