Brian fik sin mangeårige drøm opfyldt og driver i dag den lokale anlægsgartnervirksomhed

Brian Højen har over 30 års erfaring i branchen, og i 2021 startede han hans egen virksomhed - Højen Anlæg (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Højen Anlæg er en lokal anlægsgartnervirksomhed i Hammel, grundlagt i 2021 af Brian og Anita Højen. I denne artikel kan du blive endnu klogere på den dedikerede, lokale virksomhed.

Efter 26 år hos Anlægsgartnerne H. Hoffmann i Risskov fik Brian muligheden for at hjælpe med at starte en ny anlægsafdeling op for Hede Danmark i Søften. Efter to år hos Hede Danmark begyndte en gammel drøm at rumstere om at blive selvstændig, og med opbakning fra familien tog Brian og Anita springet og startede Højen Anlæg.

Højen Anlæg består af Brian Højen og hans kone Anita, som sørger for at renskrive tilbud, fakturere og bogføre, så Brian kan koncentrere sig om den praktiske del af arbejdet og udføre et professionelt stykke arbejde med kvalitet i højsæde.

“Vi kan med 30 års erfaring udføre alt inden for haveanlæg, og har stor erfaring med forskellige typer af specialopgaver som kampestensmur, pigstens belægning, græske brudfliser, osv. Vi tilbyder den fulde pakkeløsning, hvor kundens ønsker føres ud i livet efter gældende normer inden for anlægsgartneri,” lyder det fra Brian.


Brian's kone, Anita, hjælper til med de administrative opgaver i virksomheden, således Brian kan koncentere sig om "håndværket" (Foto: Privat)

Undervejs i processen sørger Brian for, at arbejdspladsen altid er ryddelig og overskuelig. Brian's erfaring gør, at han ofte skiller sig ud, da han ikke går på kompromis med kvaliteten. Det ses i det færdige produkt, de små detaljer, tilskæringer osv. som står knviskarpt

“Jeg lytter til kundernes ønsker og finder i samarbejde med kunden den bedste løsning. Jeg går ikke på kompromis med standarderne, og udfører altid en pænt stykke arbejde som kunden kan have glæde af i mange år fremover,” understreger han med et smil.


Nyanlagt trappe ved en af Brian's kunder (Foto: Privat)

Med Brian's mange års erfaring i branchen kan du trygt overlade dit anlægsarbejde til Højen Anlæg. De forstår, at der kan være mange beslutninger at tage i forhold til valg af belægning og materialer, alt efter hvor arbejdet skal udføres.

Deres ekspertise dækker blandt andet belægning, støttemure, trapper og haveanlæg, og de står klar til at guide og vejlede dig igennem processen og sammen finde den bedste løsning, der passer til jeres behov.

De udfører anlægningsopgaver både for private og erhvervskunder, så du kan trygt overlade dit projekt til os, uanset omfanget og kravene.

Du finder meget mere om Højen Anlæg på deres Facebookside.


En helt ny terrasse anlagt af Højen Anlæg (Foto: Privat)

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Højen Anlæg