Den nye genbrugsplads i Hammel åbner lige om lidt

Profilbillede
Astrid Bruun

Der er mere og mere affald der skal genbruges. Samtidigt er vi også blevet bedre og bedre til at sende affald til genbrug i stedet for bare at smide det ud. Derfor kommer der nu en ny genbrugshals i Hammel, så der er kapacitet til at håndtere alt affaldet.

Favrskov Forsyning har oplyst i en pressemeddelelse, at den nye genbrugsplads åbner d. 29. juli 2021. Her understreget foreningen også, at det er vigtigt, at vi fortsætter med at genbruge og genanvende så meget af vores affald som vi kan.

”For os er det vigtigt, at vi kan hjælpe vores kunder med at sortere og genbruge deres affald. Derfor vil vi på den nye plads have fokus på at få endnu mere af det affald, der brænder i brændbart og deponi, til genanvendelse.” Sådan siger Lone Bejder, som er projekt- og udviklingschef i Favrskov Forsyning.

Lige nu er det muligt for borgerne i Hammel at sortere i omkring 40 forskellige affaldstyper. Med den nye plads bliver der mulighed for at udvide med mange flere affaldstyper, samt at håndtere meget større mængder.

Derudover er der også tænkt meget over indretningen af genbrugspladsen, så den bliver så brugervenlig som muligt for dig som gæst.

Kilde: Redaktionen