Et bump på vejen for Hammel-drengene der mødte overmanden på dagen

Profilbillede
dato

I onsdagens fodboldkamp på Hammel Stadion stod Hammel GF over for tst Fodbold. Udeholdet viste sig at være for stærke for hjemmeholdet og vandt kampen med en overbevisende sejr på 4-1.

Det var tst, der kom bedst fra start og allerede i det ottende minut scorede de det første mål. Hammel GF lod sig dog ikke slå ud og i det 12. minut udlignede Kristian Møller til 1-1.

Desværre var det tst Fodbold, der fortsatte med at dominere kampen, og i det 15. minut scorede de endnu et mål og bragte sig foran med 2-1. Fire minutter senere øgede de deres føring til 3-1, og i det 36. minut scorede de endnu engang og bragte sig foran med 4-1.

Efter kampen udtalte Hammel GF's træner, Steen Brøndum, at tst Fodbold var et godt hold, der spillede godt imod dem begge gange.

“De rammer os virkelig. Vi har 15-20 minutter, hvor vi melder os helt ud og der scorer de 3 gange. Da vi er nede med 3 mål så er det svært, så selvom vi prøver andre opstillinger så lykkes tingene bare ikke helt til slut. Vi spiller udmærket rundt og kommer igennem både på venstre, højre side og på midten.”

“Desværre tror folk ikke de kan score eller sætte sin modstander, så bolden bliver spillet tilbage igen og vi skal prøve forfra mange gange.”

Brøndum fremhævede også Emil Froberg, der blev prøvet af i angrebet og var manden, der huggede bolden fra en tst Fodbold-spiller, hvilket førte til Møllers mål.

Efter at have lukket fire mål ind i første halvleg, blev der lavet om på opstillingen, og holdet lukkede bedre af og virkede mere sikker. Brøndum håber, at dette kan tages med til lørdagens kamp i Århus, hvor tre point inden ferien ville være rart.

Næste kamp for Hammel GF er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde Christiansbjerg IF (1) på Christiansbjerg Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 1-4 til tst Fodbold
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3