Flot 2. halvleg var ikke nok for Hammel-drengene

Hammel GF U15 Drenge 1. Division (Foto: Phillip Lyngby)
Profilbillede
dato

Hammel GFs U15-drenge lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod Skanderborg Håndbold 3, da mandskabet besøgte Fælledhallen, Skanderborg.

Desværre tabte Hammel GF med 21-20 til modstanderne, hvilket cheftræner Phillip Lyngby havde følgende reaktion på:

Drengene spillede endnu en hel tæt kamp, som blev afgjort helt til sidst. Vi manglede desværre de sidste marginaler og koldblodighed i kampens slutning. Vi kom dårligt fra start, men drengene viste stor fight og gejst, som grundlagde et flot comeback i 2. halvleg. Vi er ærgerlige over, at det hårde arbejde ikke udmøntede sig i point.

Lyngby understreger, at præstationen kan forbedres:

Vi skal fortsat arbejde med skuddene fra distancen, for at åbne modstandernes forsvar op. Samtidig skal vi finde mere koldblodighed frem i slutfasen, når vi tirsdag møder Hornbæk. Vi tror på, at vi kan udfordre Hornbæk, og byde op til endnu en hel tæt kamp på hjemmebane.

Kampen ender som sagt med, at Hammel GF må tage hjem uden point, men cheftræneren fremhæver dog enkelte præstationer:

Mads Mortensen stod en helt fremragende 2. halvleg i dag, hvor han grundlagde et comeback med mange flotte redninger. Han blev velfortjent kåret til kampens spiller. Noah Clausen leverede en mandfolkepræstation, som holdets forsvarskrumtap, hvor han gang på gang lukkede ned for Skanderborgs dygtige angrebsspillere.

Tirsdag den 8. marts møder Hammel GF Hornbæk SF. Kampen fløjtes i gang klokken 20:25 i Hammel Idrætscenter.

Kampens resultat: 21-20 til Skanderborg Håndbold 3
Række: U-15 Drenge 1. Division B

Kilde: Cheftræner Phillip Lyngby, Hammel GF - U-15 Drenge 1. Division B