Fra klipning i entréen til egen salon på Torvegade

Velværehuset (Foto: T. Kock)
Profilbillede
dato

I Velværehuset hos DinFrisør Hammel finder du frisør, Tina Kock, der i denne artikel giver et indblik i, hvordan det hele startede. Fra klipning i entréen til egen salon på Torvegade.

Tilbage i 2017 startede Tina sin forretning på hendes daværende adresse. Det startede i hendes entré, hvor hun søgte en fornemmelse om, hvorvidt hun kunne tiltrække kunder og på samme tid være udekørende. Meningen var blot at det skulle være et deltidsjob, men travlheden tog hurtigt fart.

“Efter et halvt år i entréen havde min mand lavet en lejlighed, som vi tidligere lejede ud, om til en fin lille salon! Det gik godt, og jeg fik alt for travlt. Meningen var det skulle være et deltidsjob, da vi på det tidspunkt havde fire børn, som siden er blevet til seks. Men jeg fik så travlt, og jeg kunne ikke sige nej til kunder. Nogle dage arbejdede jeg kl 6 om morgenen og andre dage til kl 22 om aftenen,” fortæller Tina om den første tid.

Denne travlhed kunne ikke vare ved, og derfor skulle der i 2019 ske noget nyt. Det femte barn var på vej, og nu skulle salonen altså rykkes ned i byen:

"Da jeg i 2019 ventede vores femte barn, valgte vi at rykke salonen ned i byen, i vores ejendom, der har en perfekt beliggenhed. Her begyndte jeg at ansætte nogle piger, så salonen stadig kunne køre imens jeg skulle på barsel.”

På den anden side af corona
Nu var det hele på plads. Torvegade 9C var blevet det nye hjem for salonen, der var to piger ansat og Tina kunne se frem imod en lys fremtid - men så kom coronanedlukningerne:

“Vi åbnede i septemper 2019 på Torvegade 9C med to ansatte, men så kom coronaen og ødelagde en helt masse for os. De to piger jeg havde der valgte at stoppe. Den ene mellem nedlukningerne og den anden lige, da vi åbnede op efter anden nedlukning. Det var en hård og træls periode at være selvstændig,” lyder det fra Tina, der dog åbner op for at det går meget godt igen:

“Jeg fik så ansat to nye, søde piger der begge bare er så søde og dygtige. Da jeg ventede vores sjette barn, valgte jeg at ansætte to mere! Så jeg har nu fire søde og dygtige frisører ansat. Vi tilbyder både behandlinger i huset og ud af huset. Det gælder dog kun i frisørafdelingen.”


Frisørerne Tina Kock, Betina, Charlotte, Maria og Rekha, samt massør Mette nederst til venstre og zoneterapeut Birgitte øverst til højre (Foto: Velværehuset)

Tilbyder alt indenfor frisørbranchen - og mere til
Velværehuset er nemlig mere end "bare" en frisørsalon. Udover frisørafdelingen, tilbyder Velværehuset en lang række ydelser inden for velvære, hvor andre behandlere har lejet sig ind i lokalerne.

“Vi har også en sød massør, der har været her i huset siden 2019. Her midt i november startede Birgitte, der er zoneterapeut. Sammen har vi det her fælles hus, der tilbyder en masse blandet velvære! Jeg har haft de fire frisørpiger på kursus i brown lamination og lash lift, som vi som noget nyt nu tilbyder. Ligeså med voksbehandlinger i ansigtet.”

Det altovervejende fokus hos Tina Kock er den gode service og kunden er altid i centrum. Derfor vælger Velværehuset at tilbyde en bred vifte af forskellige behandlinger:

Vi tilbyder alt inden for frisør branchen! Dertil vores voksbehandlinger, brown lamination og lash lift. Vores massør tilbyder massage og kranio sakral terapi, og fra midt november tilbydes der også zoneterapi,” fortæller Tina Kock.


Maria Nila produkter (Foto: Velværehuset hos DinFrisør Hammel)

Velvære, højt fagligt niveau og fleksibilitet
Den 39-årige frisør fremhæver også de kernekompetencer og værdier, der ligger bag Velværehuset:

“Velvære! Man skal føle sig godt tilpas i vores flotte og rolige omgivelser. Derudover har vi et højt fagligt niveau, og meget fleksible åbningstider! Har nogen gange nogle lange dage helt til 20, og andre dage starter allerede fra kl 7. Hver anden lørdag har vi åben helt til 7.30-16.30. Vi ligger også prismæssigt billigt, i forhold til andre frisører her i midtbyen,” fortæller Tina Kock.

“Vi ligger prismæssigt billigt i forhold til andre frisøre har i midt byen. Brede åbningstider.”

Du finder meget mere om Velværehuset hos DinFrisør Hammel på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Din Frisør / Tina Kock ApS