Hammel Bibliotek succes med sommerskole for børn

Profilbillede
Astrid Bruun

Tilbage i starten af året kunne børn tilmelde sig sommerskole ved Hammel Bibliotek, som foregik fra midt juni til midt juli. Denne sommerskole viste sig at blive en stor succes med en masse sjove og lærerige oplevelser. 

Man skulle senest tilmelde sig sommerskolen tilbage i starten af juni og nu er sommerskolen færdigafviklet. Den var for børn i alderen 6-16 år og blev arrangeret af et samarbejde mellem flere forskellige biblioteker, billedskoler og musikskolen i Favrskov.

For børn i Hammel var Hammel Bibliotek mødestedet, men der var mange forskellige spændende aktiviteter at deltage i for børnene. Sommerskolen bød på alt fra oplevelser i naturen til muligheden for at lære at spille musik, til meget andet. 

Sommerskolen endte også med at være en stor succes og der var ikke nogen tvivl om at børnene elskede disse dage, som var fyldte med en masse forskellige destinationer og aktiviteter. Derfor kan du med fordel være klar til at tilmelde dit barn når næste års sommerskole er planlagt, hvis du synes det lyder som noget for dit barn.

Coronavirussen har naturligvis gjort sommerskolen til en ekstra populær begivenhed i år, men der er ikke nogen tvivl om at næste års sommerskole også bliver spændende, og der vil der være endnu flere muligheder for spændende aktiviteter.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler