Hammel-drengene gav ikke op og kæmpede sig til tre point: “Vigtig sejr!”

Foto: Hammel GF - Herrer Serie 3.
Profilbillede
dato

I lørdagens fodboldkamp mellem Christiansbjerg IF og Hammel GF endte det med en sejr til udeholdet på 2-4. Kampen blev spillet på Christiansbjerg Idrætsanlæg, og det var Hammel GF, der kom bedst fra start.

I det 8. minut scorede Kristian Møller for udeholdet og bragte dem foran med 0-1. Hjemmeholdet formåede dog at svare igen i det 18. minut og udlignede til 1-1. I anden halvleg fortsatte Christiansbjerg IF med at presse og fik belønning i det 50. minut, hvor de kom foran 2-1.

Desværre for hjemmeholdet formåede Hammel GF at kæmpe sig tilbage i kampen. I det 60. minut scorede David Fabian og udlignede til 2-2. Herefter var det Anton Gravgaard, der i sin debut på 1. holdet scorede til 2-3 i det 78. minut. Kampen blev afgjort i det 88. minut, hvor Mads Eriksen scorede og sikrede Hammel GF en 2-4 sejr.

Efter kampen udtalte træneren for Hammel GF, Steen Brøndum, at det var en vigtig sejr for holdet, og de fandt deres spil.

“Vigtig sejr, og vi fandt vores spil. Vi lægger pres på CIF og har alt overtaget i starten. Vi kommer foran tidligt og har alt spil og mulighederne for både 2-0 og 3-0. Da det ikke sker, så lukker vi CIF tilbage og vi virker trætte og uden tro på tingene. De kommer på 1-1 og falder så mere sammen.”

“I pausen snakker vi om tingene, men hjælper lidt, men en lang bold fra CIF giver dem en friløber og vi er bagud. Heldigvis så har vi et gear mere på den tunge bane bliver modstanderen træt og vi trykker dem godt tilbage. Så først 2-2 og kort tid efter scorer Anton Gravgaard til 2-3 i sin debut på førsteholdet. Vi lukker til sidst.”

Brøndum fremhævede også de unge spillere, Villads og Anton, der blev trukket op fra U19-holdet og spillede godt. Han roste også de ældre spillere, Mads Lind og David Fabian.

“Vi nyder at kunne trække de to unge U19-knægte op i form af Villads og Anton, og de så bare spiller godt som i dag. De to ældre drenge, Mads Lind og David Fabian fik stemmerne i dag. Så holdet vandt for sammenholdet og viljen til at kæmpe sig tilbage.”

Træneren var tilfreds med, at holdet skabte mange muligheder og altid fandt målet. Han mente dog, at forsvaret og målmanden Mathias skulle skrue op for gearet for at lukke bedre af.

Hammel GF har en vigtig kamp på lørdag i Langå, hvor mange ting skal gå deres vej, ifølge Brøndum. Han påpegede også, at holdet skal holde formen ved lige i ferien og have en god træning torsdag for at være klar til næste kamp.

Kampens resultat: 2-4 til Hammel GF
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3