Hammel fik ørerne i maskinen og må lade førstepladsen for en stund

Foto: Hammel GF - Herrer Serie 3.
Profilbillede
dato

Efter en hård kamp endte lørdagens opgør mod tst Fodbold med, at Hammel GF indkasserede et klar nederlag på 4-1.

Træner Steen Brøndum var tydeligt skuffet over pointtabet og det klare nederlag:

“Vi blev sat på plads. Vi ramte ingenting. Da Tilst første gang er på vores halvleg så sender de bolden ind oppe i hjørnet. Det rammer os meget og efter det falder vi som hold. Opvarmningen manglede noget, men jeg følte vi nok skulle ramme dagen, så jeg må også kigge indad og få flere op i gear.”

“Vi spiller for 1 pladsen og oprykning men lignede et hold uden ide og vilje. Så heldigvis tabte de andre tophold også point, så puljen er tæt nu.”

Selvom man havde håbet på mere, så måtte Hammel GF konstaterer, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Brøndum mener, at der er plads til forbedring:

“Ingen gule kort i næste kamp og folk skal tør at tage kampen op imod sin modstanderen. Så vi spiller mere fremad som de første kamp. Så jeg er nu også rolig endnu, da vi har så mange gode drenge og ingen fra kampen i dag ved hvad vi skal de næste 6 kampe.”

Hvem ønsker du at fremhæve, trods nederlaget?

“På en dag hvor vi spillede dårligt, så fik Villads Kirkegård debut på Serie 3. Den unge U19-knægt spillede en fint kamp, og viser, at de unge drenge er på vej op. Så de gamle bliver presset og skal vise hver gang. Så nu på tirsdag viser flere det spil som Villads gjorde, og vi kommer tilbage på 1. pladsen.”

I næste omgang er det Aarhus Fremad, Hammel GF møder til et opgør på Riisvangen Stadion. Kickoff klokken i morgen kl. 18:30, tirsdag den 3. oktober.

Kampens resultat: 4-1 til tst Fodbold
Række: Herrer Serie 3

Mål
22'0-1
43'0-2
65'0-3
84'0-4
88'1-4Jacob Molbech

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3