Hammel GF-herrerne skrabede en sejr og en uafgjort til sig i den forgangne uge

Foto: Hammel GF - Herrer Serie 3.
Profilbillede
dato

Hammel GF skulle torsdag forsøge at sikre point, da de var taget til Langå Stadion, hvor Langaa IK ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 2-2.

Efter kampen udtalte Hammel GF's træner, Steen Brøndum, at det var en meget tæt kamp, hvor hans hold til tider var på bagkant.

“Det blev en meget tæt kamp hvor vi til tider virkelig var på bagkant. Mange fejl og ingen snak gjorde vores spil usikkert og flere have svært ved at komme igang. Så når vi redder 2 - 2 hjem er det okay, men står alligevel tilbage og siger vi smider 2 point i dag.”

“Langå gik til den, så de ødelægger meget af vores spil og deres måde at spille på fik vi ikke styr på i 1 halvleg. I 2 halvleg gik tingene bedre, men aldrig en kamp hvor vi var gode.”

Hvad skal I forbedre til søndagens kamp?

“Vi spiller igen søndag så der skal vi sætte os på kampen og vise hvad vi kan, med tempo og rolig omgang med bolden, så vi igen får en sejr.”

Steen Brøndum fremhævede også Mathias Kristiansen, som tog et straffespark og flere gange holdt holdet inde i kampen i første halvleg.

“Mathias Kristiansen der er ingen tvivl om denne unge knægt flytter sig fremad. Han tager et straffespark og flere gange holder os inde i 1 halvleg hvor ingen have styr på meget. Så Mathias er fremtiden for os og det giver meget ro i kampene at vi er svære at scorer imorgen.”

Kampens resultat: 2-2 
Række: Herrer Serie 3

Mål
13'1-0Ukendt
19'1-1Kristian Møller
32'1-2Jacob Molbech
40'2-2Ukendt

Søndag drog Hammel GF til en tur til Aarhus, mod VSK Aarhus, for at stjæle point. Efter en hård fight kunne Hammel GF rejse hjem med en 0-2-sejr og de tre point.

Efter kampen udtalte Hammel GF's træner, Steen Brøndum, at holdet var tilbage på rette spor. Efter en svær kamp torsdag, hvor tingene ikke fungerede optimalt, var det et anderledes Hammel-hold, der kom til Aarhus.

“Vi er på rette igen. Efter kampen torsdag hvor flere ting hang, så var det et andet Hammel hold der kom til Aarhus. Vi satte os på kampen og fik flere muligheder. Desværre gik det lidt længe efter vores 1 mål. Det gav noget ro, men VHK fik et par gode tilbud til sidst i 1 halvleg.”

“I 2 halvleg lukke vi meget godt af og kun et par langskud kommer imod mål. Vi lægger en god bold i dybden så Bette lukker kampen. Det var dejligt at se vi var normale og holdt nullet endnu engang.”

Hammel GF har nu mulighed for at skabe afstand til konkurrenterne, da Hadsten igen har tabt point.

“Mange ting gik vores vej, så ser bedre ud til de næste kampe som bliver vigtig. Vi kan skabe luft i toppen, da Hadsten igen satte point til, så det skal vi kunne udnytte og vise vi hører til i toppen. Så når vores spil flyver afsted, og spiller en god omgang bold.”

Steen Brøndum fremhævede også spilleren Peter Bundgaard, som havde en rolig og solid præstation i søndagens kamp.

“Peter Bundgaard have i dag en dejlig rolig omgang med bolden. Fanger mange bolde og stopper flere modstander lovlig, så han hjælper os meget for tiden. Holdet skal nu også have ros efter en svær kamp torsdag med hestemarkedet i kroppen.”

På lørdag den 23. september møder Hammel GF Aarhus Fremad. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 på Hammel Stadion.

Kampens resultat: 0-2 til Hammel GF 
Række: Herrer Serie 3

Mål
33' 0-1 Mads Eriksen
61' 0-2 Kasper (Bette)

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3