Hammel GF holder fast i toppen med nøglesejr på hjemmebane

Profilbillede
dato

Hammel GF sikrede sig en vigtig sejr på hjemmebane, da de mødte Christiansbjerg IF (1) i dagens fodboldkamp. Hjemmeholdet vandt kampen med 2-1 efter en hård kamp, hvor begge hold kæmpede hårdt for sejren.

Det var Jacob M fra Hammel GF, der åbnede scoringen i minut 41 og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. I minut 60 udbyggede Bette føringen til 2-0 med et perfekt mål. Udeholdet formåede dog at reducere i sidste minut af kampen, hvor en ukendt målscorer fik bolden i nettet og reducerede til 2-1.

Træner for Hammel GF, Steen Brøndum, var lettet efter kampen, da holdet havde haft en hård kamp torsdag og mødt topholdet CIF lørdag.

"Vi henter en vigtig sejr imod vores mål for sæsonen. Efter lidt afbud til dagens kamp, så kommer vi godt igennem. Så det holdt hårdt, men over hele kampen synes jeg, vi er bedst og mest farlige.” fortæller Brøndum.

Cheftræneren fremhævede også flere af de unge spillere, der spillede godt, og roste de ældre spillere for at trække resten af holdet med sig.

“Igen i dag spiller flere af de unge godt, og når de gamle stepper op, så kører meget for os. Kasper J og L rammer et vildt gear i dag og trækker flere med op. Kaj bliver sat i forsvaret efter skader og løser opgaven til UG. Bette bliver bare bedre kamp efter kamp, så vi er ved at helt oppe, hvor det er rigtig sjovt," fortæller Brøndum. 

Han understreger, at han er tilfreds med holdets præstation i lørdagens kamp, og at holdet nok skal fortsætte de gode takter frem til den næste kamp:

“Mange ting gik vores vej og drengene hjælper hinanden når en hænger. Det viser at vi alle kæmper om samme mål. Vores spil hang lidt i vinden, men når vi holdt fast i bolden, så viste drengene, hvorfor de ligger nr. 1. Modstanderen skal virkelig kæmpe bare for at spille igennem os, og de store muligheder får de ikke mange af. Vores koncept holder tæt, så nu går vi efter 3 point imod Langå.”

Inden næste kamp ønsker Steen Brøndum, at holdet laver flere mål og gerne med en ny spiller hver gang. Derfor vil der blive trænet afslutninger tirsdag, og spillerne får også muligheden for at løbe fra trænerteamet på en 10 km tur til hestemarkedet om torsdagen.

"Jeg er sikker på, at holdets form er helt i top til kampen mod Langå," slår Brøndum fast. 

Næste kamp for Hammel GF er torsdag 14. september, hvor de skal møde Langaa IK på Langå Stadion. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 2-1 til Hammel GF
Række: Herrer Serie 3

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3