Hammel GF lider et nederlag trods god start: “Vi stopper med at spille”

(Foto: Privat)
Profilbillede

Hammel GF's Serie 3-herrer måtte se sig besejret i fredagens kamp mod Kjellerup IF, da de tabte med 3-0. Efter en ellers god start på kampen, faldt holdet desværre i niveau, og det blev straffet.

Hammel GF startede kampen godt og havde flere gode muligheder i de første minutter. Desværre lykkedes det ikke at få bolden i nettet, og efterhånden som kampen skred frem, blev holdet mere og mere passive.

Træner, Steen Brøndum, var ærgerlig over, at holdet aldrig rigtig kom op i gear og kunne udnytte de chancer, de fik. 

“Lidt en øv-kamp. Vi starter godt og kan komme foran efter 8 minutter, ved en meget stor mulighed til David Fabian. Kort tid efter er 'Bette' tæt på, og 'Daffe' rammer stolpen. Så falder vi desværre efter 30 minutter, og kommer aldrig rigtig op i vores gear.”

“Vi stopper med at spille, og så kom Kjellerup med og stod på kampen. De havde et par stykker med fra deres førstehold, og de havde lige dét mere overblik og styrke. De er puljens bedste, så vi må hænge på og håbe på gummiben.”

Han erkendte, at man skal kunne score på sine chancer, når man har momentum, og at det desværre ikke lykkedes for holdet denne gang.

“Vi skal kunne score i første del af vores kampe, så vi er i bedre kontrol. Så det skal blive bedre, og så skal dette nederlag følges op. Vi har spillet godt, så nu kræver det viljen til at komme tilbage og sender Funder hjem med et nederlag i Hammel på tirsdag.”

På trods af nederlaget var der også positive elementer at tage med fra kampen. Steen Brøndum fremhævede Kasper Jørgensen for hans præstation og roste ham for at være en stabil spiller på holdet. Derudover blev Rasmus Kjærsgaard udnævnt til kampens spiller på grund af hans imponerende præstation i forsvaret.

“Vi manglede 5 / 10 % hele vejen rundt. Kasper Jørgensen holdt gang i snakken og power i holdet, så vi ikke faldt sammen til sidst. Da Kjellerup scorer i start 2 halvleg presser han holdet til at komme igen og da vi kører med 3 forsvaret til sidst, så binder han det godt sammen. Så selvom de får mål nr. 2 og nr. 3 kort før tid, så styrede Kaj forsvaret godt.

Kampens spiller blev Rasmus Kjærsgaard. Han startede som lyn og torden fra højrebackpladsen, hvor han kom udover kanten til flere indlæg og opspil. Plus han holdt sin modstander væk i forsvaret.”

På tirsdag den 16. maj skal Hammel GF møde Funder GF. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Hammel Stadion.

Kampens resultat: 3-0 til Kjellerup IF
Række: Herrer Serie 3

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3