Hammel GF overlever Serie 2 trods skuffende afslutning mod Kjellerup IF

Profilbillede
dato

I en sæson præget af udfordringer og svingende præstationer, lykkedes det Hammel GF at sikre sig overlevelse i Serie 2. På trods af en skuffende afslutning mod Kjellerup IF, ser træner Steen Brøndum positivt på fremtiden.

Hammel GF stod over for et stærkt Kjellerup IF den 15. juni 2024 på hjemmebane, i hvad der skulle blive en kamp med blandede følelser for Hammel GF.

"Fodbold handler om mange ting, så jeg er glad for, at denne kamp kun tog 90 minutter. Vi er ramt på mange ting. Målet var at blive i Serie 2, og det klarede vi flot med hele tre kampe igen," lyder det fra træner Steen Brøndum efter kampen.

Selvom Hammel GF kæmpede hårdt, var det tydeligt, at holdet har været under pres på det seneste. Steen Brøndum påpegede, at holdet ikke har formået at holde forsvaret intakt som tidligere i sæsonen.

"Målene kommer ikke, og forsvaret står ikke imod presset som i starten af sæsonen. Når vi kommer bagud, så taber vi 5%, og sådan fortsætter det," forklarer Brøndum, der også nævnte holdets udfordringer med afbud og manglende træning.

Men det var ikke kun dystre toner, der blev slået an efter kampen. Fremtiden ser lys ud, når det kommer til de yngste talenter i klubben.

"Indløbet med vores U/6 drenge var fantastisk. De mødte op med et kæmpe smil på, og regnen ødelagde ingenting for disse seje drenge," siger Brøndum og takker U/6 træner Daniel Lang og de 18 drenge, der deltog.

På trods af et hav af brændte chancer og en manglende træningsindsats, var der dog spillere, der fortjente ros efter kampen mod Kjellerup IF.

"Højskole-drengene Kristian M, David O og Bobby har givet os meget i kampene. Sidste kamp i Viborg kommer hele deres højskole og kigger, så vi vil gerne give noget igen," bemærker Brøndum.

Næste kamp for Hammel GF er et opgør imod NUGF Viborg. Det udspiller sig i Metropol Park (Viborg) d. 22. juni klokken 12:00.

Kampens resultat: 1-7 til Kjellerup IF
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 16


Kilde: Steen Brøndum