Hammel GF Serie 3 måtte nøjes med at vinde 3. halvleg

Foto: Man of the Match: Sebastian Stahl Vestberg // Steen Brøndum
Profilbillede
dato

Torsdagens møde med FC Rangers var for stor en mundfuld for Hammel GF, som måtte se sig besejret af mandskabet fra FC Rangers.
Det var et nederlag, som cheftræner, Steen Brøndum havde følgende reaktion på:

Selvfølgelig er det skidt at tabe, men i dag kæmpede man hele vejen og modstanderen fik aldrig roen til at nyde kampen. Så flere gange manglede vi lige heldet på deres halvdel.

Hammel GF ligger sidst i puljen, men der var dog stadig positive takter at tage med videre ifølge Steen:

Vi øver os meget på at stå rigtig og fortælle hinanden hvor vi løber hen og hvordan vi flytter os. Hver kamp bliver bedre og lidt træls det kommer her til sidst. Vi kender hinanden bedre og flere ting lykkes. Forsvaret stod bedre og selvom vi lukker mål ind igen, så flytter vi os.

Hertil uddyber cheftræneren:

De to unge drenge Jeppe Tornegård Holm og Niels Jakob Dahm. De styrer flot midten og angrebet. Niels fik scoret og vist, at der kan ligge en god fremtiden i ham, når formen bliver bedre. Jeppe tog midten fra start og pressede modstanderen til flere fejl og aldrig bange for at tilbyde sig. Til sidst vil jeg rose Rene Due på 44 år - han er stadig pisse god! En hård negl i forsvaret, som hjalp de unge godt.

Lørdag den 30. oktober spiller Hammel GF mod Stjær B . Kampen bliver spillet på Vesterbro Stadion med start klokken 11:30.

Kampens resultat: 2-4 til FC Rangers
Række: Herrer Serie 3

Mål
25'0-1Ukendt
31'0-2Ukendt
37'1-2Niels Jakob Dahm
42'1-3Ukendt
68'2-3Kasper (Store) Sørensen
83'2-4Ukendt

Billeder fra kampen


Foto: Steen Brøndum


Foto: Steen Brøndum

Kilde: Cheftræner Steen Brøndum