Hammel GF sikrer overlevelse med målløst opgør mod FC Silkeborg

Profilbillede
dato

Hammel GF sikrer overlevelse i Serie 2 efter hårdt tilkæmpet point mod FC Silkeborg. Trods en målløs kamp har holdet nu sat kurs mod de resterende sæsonkampe med fornyet optimisme og fokus på angrebet.

Efter en intens kamp på udebane mod FC Silkeborg den 7. juni 2024, kunne Hammel GF trække vejret lettet, da holdet nu er sikret en sæson mere i Serie 2. Træner Steen Brøndum udtrykte sin tilfredshed med resultatet ved sine umiddelbare reaktioner efter kampen.

"Jeg er lettet. Vi gik indtil kamp efter 1 point, så vi var sikre på en ny sæson i Serie 2, og dette gik efter planen. Der var også 3 point i luften, som vi kunne have brugt til oprykningskampen," sagde Brøndum. "Nu skal vi vinde resten og håbe på hjælp fra andre, hvis det skal lykkes. Som oprykker er det altid svært, så med hele 3 kampe tilbage er vi glade for forårssæsonen."

Hammel GF's solide defensive indsats blev fremhævet som en nøglefaktor i kampen, som igen gjorde livet svært for modstanderne. Træneren udtalte: "Vi spiller en godkendt kamp, og modstanderen har svært ved at komme igennem vores forsvar. Mange ting er gode, men hvis vi lige havde scoret et mål, havde alt været perfekt."

Alligevel er der et klart fokusområde for de næste kampe: målscoring. "Mål, mål, mål. En fodboldkamp uden mål er bare ikke det samme," kommenterede Brøndum på spørgsmålet om, hvad der kunne forbedres. "De næste kampe slipper vi forsvaret og tester flere angrebsmuligheder af. Vi er sikrede i Serie 2, så nu skal vi ud og vise fodbold uden ores og bare nyde det."

Holdets sammenhold blev også fremhævet som en stor styrke. "Holdet. Ingen er over holdet, og igen bidrager alle med det, vi lægger op til. Lige fra vores to unge U19-drenge, Villads K og Mikkel G, til de ældre spillere. Der er et godt sammenhold, og vi flytter os fremad," sagde Brøndum med stolthed. "Nu hvor vores 2. hold er rykket op i Serie 3, ville det være sjovt at hoppe op i Serie 1 for os og blive i Serie 3."

Med tre kampe tilbage i sæsonen vil Hammel GF nu rette blikket mod de kommende opgør mod topholdene og teste deres offensiv i håb om at sikre flere point og muligvis en sensationel oprykning.

Næste kamp for Hammel GF er et opgør imod Bjerringbro IF. Det udspiller sig i Hammel Stadion d. 11. juni klokken 19:00.

Kampens resultat: 0-0 til Hammel GF
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 16

Kilde: Steen Brøndum