Hammel GF spiller lige op med topholdet

Hammel GF U15 Drenge 1. Division B (Foto: Phillip Lyngby)
Profilbillede
dato

Klokken 20:25 i Hammel Idrætscenter var der lagt op til et spændende opgør, da Hornbæk SF havde taget udebaneturen for at møde Hammel GF. Men det var nok de færreste, der havde smidt penge på, at kampen ville ende 24-24.

Det blev til et enkelt point for Hammel GF og Phillip Lyngby, der havde følgende at sige til kampens udfald.

Hornbæk var, som rækkens tophold, klare favoritter til aftenens kamp. Men fantastisk fight, disciplineret angrebsspil og god stemning på hjemmebanen, i Hammel Hal 2, udfordrede Hornbæks drenge. Kampen bølgede hele tiden frem og tilbage, hvor ingen rigtig fik overtaget. Vi er virkelig tilfredse med, at det endelig lykkedes at tage point med fra endnu en helt tæt kamp.

Det var, som Lyngby nævner, en affære, hvor bølgerne gik højt, og føringen skiftede frem og tilbage. Lyngby fremhæver dog disse aspekter af spillet som afgørende for kampens udfald.

I aftenens kamp var det igen forsvaret og målmandsspillet, som dannede grundlaget for den gode præstation. Forsvaret var energisk og bevægeligt, som gjorde, at Hornbæks dygtige backs fik svært ved at komme til gode skudchancer.

I angrebet formåede vi at spille meget disciplineret, og med masser af flow og gennembrudskraft. Dette skabte gode muligheder for skud tæt på Hornbæks defensive forsvar. Derudover holdt drengene hovedet koldt, i de ellers hektiske slutminutter.

Der er ikke noget, der hedder et enmandshold, med det sagt måtte Phillip Lyngby fremhæve visse lovende præstationer for dagens kamp.

Mads Mortensen blev igen i dag kåret til kampens spiller. Han leverede mange flotte redninger mod et hårdtskydende Hornbæk-hold, og var en solid sidste skanse hele kampen igennem. Mads er inde i en rigtig stærk periode lige nu!

Kasper Bonde spillede her til aften et brag af en kamp. Han førte taktstokken i angrebsspillet, hvor han både formåede at skabe chancer for sine medspillere, og selv var en konstant trussel med sine hurtige finter og hårde underhåndsskud.

Tirsdag den 15. marts møder Hammel GF Skanderborg Håndbold 3. Kampen fløjtes i gang klokken 20:15 i Hammel Idrætscenter.

Kampens resultat: 24-24
Række: U-15 Drenge 1. Division B

Kilde: Cheftræner Phillip Lyngby, Hammel GF - U-15 Drenge 1. Division B