Hammel GF taber bravt sæsonafslutningen

Profilbillede
dato

Hammel GF skulle lørdag forsøge at få noget med fra sæsonens sidste kamp mod Stjær B, men succesen udeblev, og afklapsning var enorm - da Stjær vandt 8-0.

Efter en hård omgang endte lørdagens opgør mod Stjær B med, at Hammel GF indkasserede et nederlag på 8-0.
Cheftræner Steen Brøndum reagerer på kampen:

8 - 0 siger alt. Vi ramte ikke dagen, og det blev en lidt hård kamp at slutte sæsonen. Vi prøvede, men faldt sammen da Stjær kommer foran efter 25 min.

Selvom man havde håbet på mere, så måtte Hammel GF konstatere, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Brøndum mener, at sæsonafslutningen medfører en nødvendig pause for gutterne:

Vores sæson er slut, og det bliver godt for drengene med en pause. Så vi kan få en god lang opstart, så vi møder bedre op til næste sæson og spille med i kampenes samtlige 90 minutter.

Oven på nederlaget for Hammel GF til Stjær B , fremhæver cheftræneren følgende:

Jeppe T Holm, Niels Jakob og Mathias i målet. Disse 3 drenge har vist, at de kæmper godt og har det overskud, man skal vise hver gang. Så nu holder vi pause og finder lysten til næste år.

Kampens resultat: 8-0 til Stjær B
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Steen Brøndum