Hammel GF trak det korteste strå i tæt affære

Målmand Mads Mortensen (tv) og Benjamin Møller Jensen (th) brillerede i søndagens kamp (Foto: Phillip Lyngby)
Profilbillede
dato

Søndag var scenen sat i Brabrandhallerne til et opgør mellem Brabrand IF Håndbold og Hammel GF. Hammel GF var på udebane, og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 24-23.

Cheftræner for Hammel GF, Phillip Lyngby, havde følgende kommentar til nederlaget.

Vi er utrolig skuffede over, at vi ikke formår at tage point med fra dagens kamp mod Brabrand. Det var en tæt duel hele kampen igennem, hvor vi desværre fik en del 2-minutters udvisninger imod os, og skulle spille mange minutter i undertal, som holdt os fra tage têten i kampen.

Samtidigt kan vi være stolte af vores præstation. Vi gik ind til kampen som underdogs, da vi for 3 uger siden tabte 34-26 til Brabrand på hjemmebane. Desværre har vi stadig revanchen til gode.

Kampen gik ikke som håbet for Hammel GF, Phillip Lyngby peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Vi vil gerne fortsætte med at dække op med en masse intensitet, men samtidig skal vi blive bedre til at undgå 2-minutters udvisninger i vores forsvar. Derudover skal vi forbedre vores skud fra distancen, hvor vi i dag desværre brænder alt for meget på skud udefra.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen ifølge cheftræner Lyngby.

Dagens kamp var præget af en rigtig god præstation i målet af Mads Mortensen, der med spektakulære redninger kom i vejen for Brabrands skud. Han var en vigtig sidste skanse, som var stærkt medvirkende til at holde holdet inde i kampen på svære tidspunkter.

I begge ender af banen leverede Benjamin Møller Jensen et stort stykke arbejde, hvor han i forsvaret hele tiden brød rytmen hos Brabrands fysisk større angrebsspillere, med sit offensive forsvarsspil. I den modsatte ende af banen udfordrede Benjamin ukueligt Brabrand med sine mange gennembrud, og assist til både fløj og streg.

Lørdag den 5. marts møder Hammel GF Skanderborg Håndbold 3. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 i Fælledhallen, Skanderborg. Phillip Lyngby ser frem til kampen.

"Vi møder Skanderborg Håndbold på udebane, og det er helt klart, at vi igennem ugen skal forberede os på at møde en modstander, som gerne vil spille med hårdt fysisk tryk. Det skal vi kunne modstå."

Kampens resultat: 24-23 til Brabrand IF Håndbold
Række: U-15 Drenge 1. Division B

Kilde: Cheftræner Phillip Lyngby, Hammel GF - U-15 Drenge 1. Division B