Hammel GF's unge talenter kæmper bravt trods 0-4-nederlag mod Bjerringbro IF

Profilbillede
dato

Hammel GF måtte tirsdag se sig besejret på hjemmebane mod Bjerringbro IF i en udfordrende kamp. Trods god boldomgang og en stærk indsats fra de unge U19-spillere manglede der det sidste i afslutningerne.

Tirsdag var Hammel GF vært for Bjerringbro IF i en kamp, der endte i en frustrerende 0-4-nederlag for hjemmeholdet. Kampens forløb overlod meget til eftertanke for Hammel GF's træner, Steen Brøndum, der efter kampen delte sin umiddelbare reaktion:

“Det var ikke lige planen at tabe hjemme med 4 mål. Vi styrer ellers kampen meget godt, og vores boldomgang er god. Modstanderen løber meget, og vi trætte dem. Vores problem er målene. Alt spil optil mulighederne kan man ikke sætte noget på, men mulighederne vi brænder og kan komme foran, lykkes ikke. Så folk mangler nok lige 5 % ekstra, når vi spiller. Bjerringbro gør det godt og scorer på muligheder og lukker kampen helt til sidst.”

Der var dog også lyspunkter i kampen for Hammel GF. Steen Brøndum fremhævede især holdets evne til at integrere de unge U19-spillere i opspillet:

“Opspillet og få de unge U19-drenge med i spillet, som vi gerne vil. Der bliver ikke sparket væk eller op, men spillet sig ud af tingene. Det har kørt godt i hele sæsonen, så vores setup med bolden holder til Serie 2.”

Trods nederlaget havde Brøndum også fokus på, hvad der skal forbedres til næste kamp for at kunne styre kampene på en fed måde:

“Der skal komme mål fra drengene igen, så vi kan styre kampene på en fed måde. Så vi ikke er bagud som denne kamp. Vi har to muligheder endnu, så på lørdag, hvor Kjellerup kommer, så skal vi kunne vise mål. Der er indløb med vores U5/6/7-drenge/piger, så kom og kig.”

Et af kampens helt store positive elementer var Mikkel Grønne, en af U19-spillerne, som gjorde en bemærkelsesværdig indsats:

“Mikkel Grønne, U19-knægten, er blevet bedre og bedre. Tror på, at tingene går hans vej, og fra hans plads sker der hele tiden noget godt. Et langskud på overliggeren var han tæt på. Så havde vi fire U19-drenge med, så fedt de melder ind og vil gerne lære vores system at kende bedre, så flere kampe vil hjælpe.”

Næste kamp for Hammel GF er et opgør imod Kjellerup IF. Det udspiller sig i Hammel Stadion d. 15. juni klokken 15:00.

Kampens resultat: 0-4 til Bjerringbro IF
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 16

Kilde: Steen Brøndum