Hammel har nu 20 Natteravne til at holde styr på nattelivet

Profilbillede
Astrid Bruun

Over de seneste år har der været mange klager over unge-uro i Hammel. Der har været for høj musik i gaderne og for meget rod, samt hærværk til tider. Derfor har Natteravnene nu fået etableret en gå-rute i Hammel, som vil høre under Natteravnene Hadsten – Hinnerup.

Uroen i nattelivet i Hammel er blevet for meget for mange borgere, og derfor har man stiftet denne Natteravne gruppe i Hammel. Formålet med denne gruppe er naturligvis at holde øje i gaderne og forsøge at minimere uro og hærværk i gaderne. 20 personer har indtil videre skrevet sig op som natteravn.

”20 personer har skrevet sig op i Hammel, så det er bare godt. Det er blevet til flere gåture i weekenden og hverdage med erfarne holdledere.” Sådan fortæller Heidi Hagen Siem, som er formand for Natteravnenes afdeling Hadsted – Hinnerup.

Hun forklarer også, at der stadig er brug for flere natteravne. Flere natteravne vil betyde flere gåture, samt mindre arbejde for dem der vælger at være natteravne. Hvis det kunne være noget, som du gerne vil bruge lidt tid på, så kan du fordel tilmelde dig som natteravn.

Natteravnene er at finde i Østergade 6. august fra 16:00 til 20:00, hvis du gerne vil snakke med dem og høre mere om deres nye tjans som natteravn.

Kilde: Redaktionen