Hammel henter sæsonens sjette sejr og holder fast i førstepladsen

Foto: Hammel GF - Serie 3.
Profilbillede
dato

Hammel GFs Serie 3-herrer skulle forsvare deres førsteplads i tirsdagens opgør mod bundproppen fra Aarhus Fremad, da mandskabet besøgte Riisvangen Stadion.

Her skulle det også lykkes for Steen Brøndums tropper co. at hente sejren med hjem til Hammel GF. Det er en fornøjelse at være en del af for tiden, siger Steen:

“Det bliver kun sjovere og sjovere i Hammel fodbold. Begge hold var i kamp og begge gange trækker vi en sejr i land. Vi skulle vaske nederlaget væk fra TST kampen og fra start tog vi fat og alle var klar. Så rart vi kommer tilbage og viser hvad vi kan.”

Brøndum kunne glæde sig over at Froberg kom tilbage på måltavlen, og tilmed at en af de unge drenge i Hammel GF er på vej frem.

“I dag må man rose holdet og den måde de rejser sig på. Vi fik Emil Froberg i gang med målene, så vi får flere kort at spille på. Kampens spiller blev for anden kamp i træk vores U19-knægt, Villads Kirkegaard. Han er faldet godt ind og har en meget rolig omgang med bolden. Plus han holder sin modstanderen væk. Så det er fedt når vi har fået et par skader, så vi trækker en super knægt op.”

Hvad gav jer sejren i dag?

“I dag kæmpede vi lidt med regnen og banen var utrolig hurtig. Der var faldet meget vand og vi brugte lige 5 min til at tage farten af bolden. Vi kommer igennem flere gange og da Kristian Møller finder David Fabian så ser alt lyst ud. Sebastian Balker bliver desværre skadet og kort tid efter scorer Fremad på en heldig bold.”

“Derefter styrer vi kampen og har en del muligheder inden Emil Froberg sparken bolden ind.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Hammel GF hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Hadsten SK lørdag den 7. oktober. Der er kampstart på Hammel Stadion klokken 15:00.

Kampens resultat: 1-2 til Hammel GF
Række: Herrer Serie 3

Mål
7'0-1David Fabia
11'1-1Ukendt
70'1-2Emil Froberg

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3