Hammel Hestemarked afholdes igen i 2021

Profilbillede
Astrid Bruun

I takt med at regeringer laver lempelser på den mange forskellige corona restriktioner er der endeligt muligt at holde mange gode arrangementer igen. Det gælder også Hammel Hestemarked, som nu endelig kan afholdes igen i 2021.

Personerne bag Hammel Hestemarked har nemlig udmeldt, at det nu arbejdes på planlægningen af årets Hestemarked, som skal afholdes til september i 2021. Planen er, at markedet kommer til at foregå fra d. 9. til og med d. 12. september i 2021.

Dem der står bag, har også udmeldt, at de naturligvis fortsat følger med i regeringens udspil. Planen er at hestemarkedet skal afholdes fra d. 9 september, men grundet covid-19 skal man fortsat være forberedt på, at markedet eventuelt kan blive annulleret.

Lykkedes det dog at holde fast i planen med et hestemarked i Hammel fra d. 9 september, så kan du se frem til en række gode dage, hvor der både er mulighed for at gøre en god handel, uanset om du vil sælge eller købe. Derudover er det selvfølgelig også bare en række hyggelige dage, hvor man kan nyde det forhåbentligt gode vejr.

Hvis du er på udkig efter at sælge eller købe en hest, så er Hammel Hestemarked uden tvivl den perfekte mulighed for dig.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler