Hammel taber et vigtigt opgør på hjemmebanen: “Vi ligner ikke det samme hold som i opstarten“

Serie 3: Hammel GF - Funder GF (Foto: Privat)
Profilbillede

Hammel GF's Serie 3-herrer måtte se sig besejret med 1-2 i tirsdagens kamp, da de tog imod Funder GF.

Træner Steen Brøndum havde følgende at sige til kampen i kølvandet på dagens pointtab til Funder GF.

“Jeg er skuffet. Vi ligner ikke det samme hold som i opstarten. Der har været mange pauser mellem vores kampe, og folk er faldet lidt i form. Vi skal genfinde vores styrke og kunne se hinanden i øjnene. Lige nu spiller vi kun på 90% og er bange for at spille som i de første kampe.”

Steen fortsatte med at beskrive kampforløbet:

“Vi kommer bagud efter 10 minutter. Daffe bliver skadet, og Funder scorer på kontra. I pausen måtte både Bette og Kasper Jørgensen udgå på grund af skader. Det blev lidt kaotisk. Vi scorer til sidst og rammer også stolpen i overtiden, så heldet var ikke på vores side. Men hvis man ikke opsøger heldet, får man det aldrig. Vores mål nu er at få ni point i de næste tre kampe og håbe på hjælp fra Kjellerup, så Funder kan tabe point.”

Træner Brøndum forklarer følgende som værende udslagsgivende for dagens nederlag.

“Humøret og troen på os selv. Drengene er ikke blevet dårligere på en uge, så vi skal kunne vende tilbage til vores koncept, gerne allerede i de næste tre kampe. De har vist, at de kan det, så forventningen er, at de viser det igen.”

Til sidst ønskede træneren at fremhæve en specifik spiller efter nederlaget mod Funder GF: 

“Emil Froberg var igen vores bedste mand. Han var god i begge ender af banen og rolig med bolden. Vi kommer til at få brug for hans evner i denne modvind, vi er kommet i. Vi tror stadig på playoff-kampene, så vi vil ikke give op endnu.”

Tirsdag den 30. maj skal Hammel GF møde Mariehøj Kammeraterne Silkeborg. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 på Hammel Stadion.

Kampens resultat: 1-2 til Funder GF
Række: Herrer Serie 3

Mål
10'0-1Ukendt
65'0-2Ukendt
87'1-2Rasmus Kjærgaard

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3