Julehygge med Favrskov Bibliotekerne

Lotte og Nissen (Foto: Favrskov Bibliotekerne)
Profilbillede
dato

I december kan både store og små opleve forskellige hyggelige juleaktiviteter på Favrskov Bibliotekerne.  

Juleforestilling for de mindste i Hammel og Hinnerup
Søndag d. 11. december på Hammel Bibliotek og lørdag d. 17. december i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus kan små og store få et skud julestemning, når Randers Teater kommer forbi med forestillingen Julemusen.

Oplev Nanni fortælle historien om den juleaften, hvor den travle postmus skulle bringe pakker ud til alle sine venner i skoven. Det var den juleaften, hvor julen var lige ved at blive aflyst.

Julemusen er en dejlig stemningsfuld og musikalsk juleforestilling om, at når gode venner hjælper hinanden, skal det nok blive jul. Forestillingen er egnet for børn fra 2 år og varer 35 min. Billetter koster 30,- for børn og 35,- for voksne. 

Spilletider:
Hammel Bibliotek
Søndag d. 11. december kl. 11.00 og kl. 13.00

Hinnerup Bibliotek & Kulturhus
Lørdag d. 17. december kl. 9.30 og kl. 11.00


Julemusen (Foto: Favrskov Bibliotekerne)

Nissesjov på Ulstrup Bibliotek
Indtil d. 18. december kan man hjælpe de søde bibliotekarer med at finde ud af, hvor alle nisserne bor på Ulstrup Bibliotek. Hvis du hjælper med at gå på jagt efter nissedørene og kan du være med i lodtrækningen om lækkert juleguf. Det er gratis og foregår på Ulstrup Bibliotek d. 1.-18. december fra kl. 14-22.

På Ulstrup Bibliotek kan man d. 18 december kl. 11.00 også opleve juleteater ved Mit Teater, når de viser forestillingen Lotte og Nissen. I en støvet, gammel rejsekuffert finder Lotte nogle sære ting. En lille snavset ske, en snavset skål og en lille nusset sok. Men hvem tilhører de? Forestillingen er for de 3-7-årige og billetter koster 30,- kr. for børn og 35,- kr. for voksne

Julehygge på Hadsten Bibliotek
På Hadsten Bibliotek skruer de også op for julehyggen i december. D. 10 december fra kl. 10-12.30 sidder Maja Germundsson klar til at hjælpe med at lave stjerner af kasserede materialer. Der skal klippes i brændte dåser og skabes smukt stjernemateriale af laminerede garnrester, blonder, sølvpapir og meget andet.

D. 17. december kl. 10 står den på juleteater i Hadsten, når de inviterer til juleforestillingen Det bimler og bamler for de 4-8 årige. André har nisseblod i årerne. Hans tiptip-tip-tip-oldefar var fortællenisse af første grad, og André elsker at fortælle de historier, hans oldefar har fortalt. Billetter koster 30,- kr. for børn og 35,- kr. for voksne.

D. 19. december kl. 16 kulminerer julestemningen med byens hyggeligste juletræsfest i Hadsten. Det er Favrskov Musikskole og Sløjfen, der inviterer indenfor. Der er godteposer til fremmødte børn på 1-10 år med billet. Gratis billetter kan hentes på Hadsten Bibliotek fra den 1. december.

Læs mere om alle de hyggelige julearrangementer på favrskovbib.dk. Billetter kan købes på hjemmesiden eller dit lokale bibliotek.


Det bimler og bamler (Foto: Favrskov Bibliotekerne)

Kilde: Trine Obbekær