Jysk Festudlejning bringer festen til dig

Foto: Aftenstemning i telt fra Jysk Festudlejning // Hans Overgaard Iversen.
Profilbillede
dato

I Låsby finder du Jysk Festudlejning. Bag virksomheden står Hans Overgaard Iversen, som giver os et indblik i, hvordan det hele startede.

Kalenderen skrev 1984, da Jysk Festudlejning slog dørene op for første gang. Om den første tid i virksomheden, fortæller Telt-Hans:

“Vi startede i 1984 på hjemmeadressen. Vi købte 200 kuverter porcelæn Blå Blomst, som mange gamle landbrugser havde, et par år efter fik vi stole og borde med i sortiment. Forretningen voksede og i 1990 købte vi en ejendom, hvor vi flyttede udlejningen i, og samtidig købte vi de første telte. Frem til 2003 blev firmaet drevet som fritidsforretning, men derefter blev det på fuld tid.”


Foto: Direktør Hans Iversen // Hans Overgaard Iversen

Det altovervejende fokus hos Jysk Festudlejning er den gode service og hos Telt-Hans er kunden altid i centrum. Med kundeservicen i højsædet, er det også vigtigt, at de tilbyder dem det allerbedste:

“Vi udlejer alt til festen, festtelte, borde, stole, service og tager opvasken med hjem, så kunderne ikke skal stå med det arbejde efter festen.”, fortæller direktøren.

Der er sket en del, siden Telt-Hans startede hos Jysk Festudlejning.

“Fra 2003 var jeg fuldt beskæftiget i firmaet og de næste mange år vækstede vi 10-15 % om året. Vi voksede ud af vore egne lokaler og lejede en hal i industriområdet i Låsby, men disse lokaler blev også hurtig fyldt op."

"I 2008 tog vi vore nybyggede 1000 m2 lokaler på Ole Rømers Vej 20 i Låsby i brug. Vi byggede det heldigvis større, end vi havde behov for. Men i dag er det fyldt op."


Foto: Klar til fest // Hans Overgaard Iversen

"I dag er der en fastansat på servicelager til pakning, opvask mm. I marken er vi op til 4 mand på teltopstilling og udkørsel af borde, stole og service.”

Sådan lyder det fra den 61-årige direktør og indehaver, der også fremhæver de kernekompetencer og værdier, der ligger bag Jysk Festudlejning:

“Ordentlighed, altid god service og vore ting er altid i orden, når vi kører det ud. Vi holder, hvad vi lover.”, fortæller Telt-Hans.

Og som direktøren understreger: "Jysk Festudlejning bringer det gode selskab"

Du finder meget mere om Jysk Festudlejning på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jysk Festudlejning