Jysk Festudlejning vendt stærkt tilbage i 2022

Foto: // Jysk Festudlejning. Her får du telte, borde, stole og service i topkvalitet
Profilbillede

Sammen med Hans Overgaard Iversen fra Jysk Festudlejning ser vi tilbage på det seneste år i Låsby-virksomheden, som han ejer og driver sammen med Inge Iversen. 

Det er tydeligt, at Jysk Festudlejning er vendt tilbage som den praktiske højre hånd til festerne, der er og bliver afholdt i år. Det fortæller Hans, der ligesom så mange andre virksomheder, har oplevet konsekvenserne af Corona-pandemiens indtog, restriktionerne herunder og aflysningerne, der fulgte med.

2022 har atter budt på festlige begivenheder og det har både Hans og Inge mærket i deres festudlejningsvirksomhed. 

“Efter to års aflysning kunne Jysk Festudlejning igen levere telte og udstyr til Smukfest i Skanderborg samt byfester i blandt andet Låsby og Odder,” fortæller en glad Hans.

Jysk Festudlejning har også sørget for festudstyr til det årlige Sportscar Event på Jyllands Ringen, hvor de også er sponsor. Begivenheder som denne afvikles heldigvis igen, men Inge og Hans har også sørget for en lang række private fester. 

“Vi har også oplevet, at mange af de udskudte bryllupper, er blevet fejret i stor stil i år,” fortæller direktøren. 

Hans Iversen har været i forretningen i 38 år, siden Jysk Festudlejning så dagens lys tilbage i 1984 - dengang under navnet Låsby Telt- og Serviceudlejning. 

Dengang - som nu - har det altovervejende fokus været, at levere et veludført og ordentligt stykke arbejde, så alle kunderne får lige præcis den fest, de har gået og drømt om. 


Foto: Privat // Hans Iversen, direktør i Jysk Festudlejning 

“Året 2022 er ved at gå på hæld, ovenpå Corona har folk virkelig givet den gas med igen at holde fester og arrangementer, og der var rigtig mange, fester der var blevet udskudt.”

For Hans og Inge tegner 2023 også til at blive et travlt fest-år. 

“Der kommer masser af bestillinger på konfirmationer, og der er også fart på bestillinger til bryllupper, fødselsdage og andre arrangementer,” fortæller Hans. 

Jysk Festudlejning udlejer både telte, borde, stole og service i topkvalitet. Hvad end det er barnedåb, konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag, du har i vente - så kan Inge og Hans hjælpe med at sørge for det hele! 

Skal du holde fest i 2023 og 2024, så tøv ikke med at bestille alt, du skal bruge til festen, lige her.

Hvis du mangler inspiration til din næste fest kan du kigge forbi Jysk Festudlejnings udstilling, der er beliggende centralt i det Midtjyske Søhøjland i Låsby på Ole Rømersvej 20.

Ringer du i forvejen, er du garanteret, at der står en festkonsulent klar til at give dig gode fest-råd med på vejen.  

Du kan kontakte Jysk Festudlejning på 86951665 eller på kontakt@jysk-festudlejning.dk 

Du finder meget mere om Jysk Festudlejning på deres Facebookside og hjemmeside her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jysk Festudlejning v/ Hans Overgaard Iversen