Kvikcenter lukker og PCR center flytter

Profilbillede
dato

Har du behov for at få taget en test i Hammel, så skal du være opmærksom på, at der siden d. 30. august har været nogle ændringer i hvor og hvordan man kan blive testet i Hammel. PCR centeret er nemlig flyttet og kvik centeret er lukket ned.

Fra d. 30. august er PCR testcenteret i Hammel flyttet ti nye lokaler og kvikcenteret, hvor man kunne få taget en kviktest er lukket ned. PCR test kan man nu istedet få taget på Anbækvej 23 i Hammel. Her vil åbningstiderne være alle ugens dage fra kl. 09:00 til 16:00.

Grunet til at man har valgt at lukke kvikcenteret ned skyldes helt simpelt, at der er en langt mindre efterspørgsel for at få taget en test end der har været tidligere. Det skyldes naturligvis, at mange er blevet vaccineret, samt at man har fået bedre kontrol over pandemien.

Derudover har man valgt at beholde PCR testen fremfor kvik testen af den simple årsag, at PCR test er meget mere effektive end kvik testene. Med en kvik test er der stadig et vidst resultat for at man får et fejlagtigt resultat.

Testcenteret der er lukke i Hammel er blot et af mange der er lukket på tværs af Midtjylland.

Kilde: Redaktionen