Liebhaveri og erhverv i skøn natur: En fantastisk ejendom i Hinnerup

Unik kombination af bolig, erhverv og natur (Foto: Peter Hoe Ejendomme)

FLOT KOMBINERET LIEBHAVERI OG ERHVERV I SKØN NATUR - HINNERUP

Er du på jagt efter den helt unikke kombination af bolig, erhverv og natur? Så kan ejendomsmæglerfirmaet Peter Hoe Ejendomme hjælpe dig. 

Liebhaveri og erhverv i skøn natur
Vi skal en tur til Hinnerup for at finde denne skønne liebhaverejendom, der rummer det hele.

Her finder vi en unik bolig- og erhvervsejendom beliggende på et stort naturareal på 4,9 ha.

Det giver mulighed for både at bo i en flot villa med masser af plads - i alt 309 kvm - og udsigt til skøn natur og marker. Boligen er moderniseret og ombygget med kvalitetsmaterialer i 2004.


Haven er flot anlagt med bl.a. et stort eksotisk orangeri (Foto: Peter Hoe Ejendomme)

En del af den store bolig har tidligere været anvendt til liberalt erhverv - her er mulighed for kontorer eller en separat lejlighed.

Haven er flot anlagt med bl.a. et stort eksotisk orangeri.

Erhvervsdelen er placeret tæt på boligen og består af en isoleret bygning på 353 kvm samt en bygning på 210 kvm, der har været anvendt som maskinhus og lager. Endelig har ejendommen også en ekstra bolig på 104 kvm, som evt. kan bruges til kontorer.

Grunden har både overdrev, eng, sø og mose langs med Lille Å - og ligger som en naturlomme i Hinnerup By. Endelig kan det også nævnes, at man har mulighed for udstykning på noget af arealet. 


Erhvervsdelen er placeret tæt på boligen (Foto: Peter Hoe Ejendomme)

Kender du Hinnerup?
Hinnerup er en attraktiv og aktiv by tæt på Aarhus og E45.

Byen er en stationsby med ca. 8.350 indbyggere og er det kommunale centrum for Favrskov Kommune.

Byen tilbyder både børnehaver, skoler, idrætsanlæg, svømmehal og bibliotek. Desuden har byen et aktivt handelsliv med supermarkeder, specialbutikker samt restauranter.

Historisk set har byens og områdets udvikling været tæt knyttet til Frijsenborg Gods, således blev kimen til dét Hinnerup, vi kender i dag, lagt af daværende lensgreve ved Frijsenborg C.E. Frijs, der i 1862 fik etableret Hinnerup stationsbygning.

Få mere information om denne flotte kombination af liebhaveri, erhverv og skøn natur hos Peter Hoe Ejendomme: https://www.peterhoe.dk/boliger/10-erhverv/530-8096-mollevej-19


Ejendommen ligger som en naturlomme i Hinnerup By (Foto: Peter Hoe Ejendomme)

Kilde: Peter Hoe Ejendomme