Mixoperatør til daghold

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af et team, som hver dag arbejder for at sikre den bedste kvalitet for vores kunder? Motiveres du at præcision i dit arbejde? Så er du måske en af de mixere, som McBride søger.  

På vores fabrik i Hammel søger vi lige nu medarbejdere til vores mixeri, som hver dag sørger for at mixe det pulver, vi bruger til vores produktion af primært opvasketabs. Du vil blive en del af et større team, som udover mixoperatører består af operatører og linjeteknikere, som alle bidrager til at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder. 

Sikre pulver og kvalitetskrav

Dine primære opgaver i mixeriet bliver at sikre pulver til produktionslinjerne samt at alle kvalitetskrav overholdes.

Herudover indebærer dine opgaver bl.a.

  • Lave mix og afvejninger jævnfør styklister og kvalitetskrav

  • Udarbejde dokumentation af produktionsdata

  • Rengøring og vedligeholdelse af mixeranlæg.

Der vil også være nogle forefaldende opgaver, hvor det er vigtigt, at du er klar til at gribe de bolde, der kommer og hjælpe med de praktiske opgaver og projekter, når de opstår løbende i produktionen.

God kollega, der har styr på detaljen

Du har gerne en baggrund som produktionsmedarbejder. Derudover har du et truckcertifikat og god erfaring med maskiner. Du har formentligt arbejdet som ufaglært procesoperatør eller lignende. Det vigtigste er, at du har viljen og lysten til at arbejde med de opgaver, som du bliver sat i udsigt.

Som person er du:

  • En god kollega, der kan snakke med alle

  • Ansvarlig og møder til tiden

  • Hjælpsom og tager initiativ.

Du kan motivere dig selv og samtidig har du gode samarbejdsegenskaber, da de øvrige operatører er dine vigtigste samarbejdspartnere. Du følger altid procedurer og sikrer, at tingene bliver gjort ordentligt.

I fællesskab får vi alt til at løbe rundt, tager ejerskab og vi bidrager alle til, at der er så få uplanlagte stop i vores produktion som muligt.

Det praktiske

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Thomas Vester, på telefon +45 2428 5841 i hverdage mellem kl. 08-12. Du vil blive tilknyttet vores daghold, der arbejder mandag-torsdag fra kl. 06-14 og fredag kl. 06-13.25.

Du søger stillingen ved at bruge ansøgningsknappen i jobannoncen. Vi glæder os til at høre fra dig.

McBride som arbejdsplads

McBride er en international produktionsvirksomhed. I Danmark har vi to fabrikker i henholdsvis Hammel og Holstebro. I Hammel producerer vi opvasketabs, mens vi i Holstebro producerer pulver til fx tøjvask.

Formlen for vores succes er ret ligetil. I McBride arbejder vi efter vores fire nøgleværdier - altid dedikeret, samarbejde, vi stræber efter at være den bedste, samt vi giver og tager ansvar. Dette betyder bl.a., at vi altid stræber efter at skabe et endnu bedre miljø for alle McBridians, når det kommer til personlig og faglig udvikling.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

McBride Denmark A/S, Englandsvej, 8450 Hammel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5712866

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet