Morten lever af at gøre en forskel for andre

Foto: Morten Lopdrup Bech. Morten Lopdrup Bech arbejder som akupunktør og har sin egne klinikker i Hammel og Silkeborg.
Profilbillede
dato

Morten havde en drøm om at hjælpe andre. Dette ville han opnå ved at gøre en forskel for de mennesker, der havde brug for hans hjælp.

Derfor besluttede han sig for at lade drømmen blive til virkelighed og i sit erhverv som akupunktør, har han i 22 år gjort hverdagen bedre for helt almindelige mennesker.

Mortens plan er, at han vil hjælpe, hvor han kan. Derfor lever han den dag i dag af sin hobby i kraft af sit arbejde som akupunktør i egne klinikker beliggende i Hammel og Silkeborg.

”Jeg er så privilegeret, at jeg kan leve af min hobby, hvilket vidner om, at jeg med sikkerhed befinder mig på den helt rette hylde,” fortæller Morten Lopdrup Bech.  

Inden for akupunkturen arbejdes der med kroppen som helhed.
Når du oplever lidelser i kroppen, er det tegn på, at den er i ubalance, og for at genoprette balancen påvirker man blodgennemstrømningen på udvalgte punkter på kroppen.  

Faktisk anbefaler verdenssundhedsorganisationen, WHO, akupunktur til en lang række af lidelser – og Morten Lopdrup Bech har i 22 år været drevet af at hjælpe folk med behandlinger, og dermed stoppe deres lidelser.  

Mortens far, Poul Bech, var en af Danmarks første og førende akupunktører. Han startede sin akupunktur-rejse i 1982, hvorfor Morten er vokset op i faget.
Han startede i faderens klinik i 1998, dimitterede i 2003 og fik, qua sin opvækst, lyst til at starte en klinik for sig selv.  

Morten Lopdrup fortæller, at hos ham er der tale om ”det sikre stik”, hvilket han, med et smil på læben, også fortæller, står skrevet som motto på de kuglepenne, der findes i klinikken. 

Mortens erfaring og professionalisme siden 1998 skiller ham ud fra andre inden for akupunkturfaget.
Og med sit eget - og faderens - navn har han fået etableret et anerkendt brand inden for akupunkturfaget.  


Foto: Morten Lopdrup Bech // Klinikken i Hammel er beliggende på Gl. Randersvej 25 og holder åbent mandag og torsdag. 

”Min uddannelse gør mig sikker på mit fag. Med 10 beståede eksaminer er jeg medlem af Praktiserende Akupunktører (PA), der gør det muligt at samarbejde med sygeforsikring Danmark og andre sundhedsforsikringer,” fastslår Morten.

Hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark kan du altså få tilskud til dine behandlinger hos Morten, faktisk giver de op til 9 ganges tilskud.
Andre sundhedsforsikringer giver i de fleste tilfælde fuld betaling.

Ved at vælge en uddannet akupunktør, der kan trække på mange års erfaring, og som med sikkerhed ved, hvad han laver, så ved du, at du er i de bedste hænder!

Morten ønsker fortsat at udvikle sig og hjælpe så mange det er muligt.
Derfor arbejder han på at etablere samarbejder med fysioterapeuter, kiropraktorer eller noget helt tredje, for at de således kan sparre og hjælpe hinanden på bedste vis, på vejen til at hjælpe de mennesker, der har brug for det.

”På mine klinikker er der plads til alle, jo hurtigere den enkelte kommer med sine problematikker og lidelser, jo hurtigere og mere effektivt vil jeg kunne hjælpe den enkelte med at få det bedre,” afrunder Morten.  

Så hvis du også ønsker dig en forbedret hverdag, uden lidelser eller andre skavanker, kan du med stor fordel kontakte Morten allerede i dag. 

Du kan læse meget mere om Akupunktør Morten Lopdrup Bech her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Morten Lopdrup Bech