Nyd den komplette følelse af velvære i House of Care

Foto: På billedet ses fra venstre: Mathilde, Jane, Jette, Mette (Bagerst bag disken), Marianne (Forrest ved disken), Brian og Hanne selv.
Profilbillede

I Hammel finder du House of Care, hvor du bliver du sat i centrum og kan opleve alle aspekter af velværebehandlinger. 

Hanne overtog huset tilbage i foråret 2018 fra de tidligere ejere med missionen om at skabe et sted, der kunne agere frirum, væk fra hverdagens stress og jag. 

“House of Care startede i 2013 og da jeg overtog, var jeg indlejet og havde en frisørelev med fra min tidligere salon, der lå i Temacentret. Den del er siden hen blevet væltet,” fortæller Hanne.   

Som uddannet frisør har Hanne drevet selvstændig virksomhed siden år 2000. Det første årti drev hun salonen hjemme på privatadressen på landet. 

Med sig selv som chef i 10 år i hjemmet, seks et halvt år med flere ansatte i Temacentret og næsten fem år i House of Care, må man med rette sige, at Hanne efterhånden har en hel del erfaring at trække på. 

“Det sociale har altid ligget mig nært og betydet meget for mig, og så elsker jeg det kollegiale netværk, som vi har fået bygget op i House of Care, understreger Hanne. 


Foto: House of Care // I huset får du et afbræk fra hverdagen og kan nyde én af de mange behandlinger 

Den rare, rolige atmosfære og den gode tid til kunderne er sat i højsædet i huset - og det mærkes også i det interne sammenhold blandt behandlerne. 

Indehaveren fortæller nemlig, at hun sætter en ære i, at der skal være orden i tingene, men at det samtidig skal sjovt at være i wellness-huset. 

“Jeg vil kalde mig selv den hårde, men retfærdige chef, men vi griner meget og så passer vi på hinanden,” tilføjer frisøren, som også sætter et par ord på, hvad du kan købe hos House of Care. 

“Vi sælger gode produkter i huset, som vi kan stå inde for, det gælder hår, ansigt og fodprodukter. Vi sælger også gavekort, der gælder til hele huset.”

Det dygtige team tager sig af dig 

Hanne er ærlig, når hun forklarer, at der ikke er sket de store ændringer, siden hun overtog House of Care. Alligevel er der kommet to nye ansigter til i den senere tid. 

“Nu er der Brian, som er akupunktør, Mette er zoneterapeut, Marianne er fodterapeut, de er alle selvstændige. Jeg har en ansat kosmetolog, Jane, en frisør, Jette, og en frisørelev Mathilde. Vi har netop indledt et samarbejde med Erman, der er massør og Michelle, der er klinisk kosmetolog, som blandt andet tilbyder botox og fillerbehandlinger.”   

I frisørsalonen, hvor Hanne har sin daglige gang, kan du få en kærlig behandling, hvad end du skal klippes, farves eller permanentes. Hendes mangeårige erfaring inden for frisørfaget betyder, at du går fra salonen med et professionelt resultat. 

“Vi tilbyder alle frisørbehandlinger med godt humør - du kan blive forkælet med en hårvask i vores luksuriøse massagestol og nyde en kop kaffe, eller anden forfriskning, mens vi ordner dit hår.” 

For Hanne og kollegerne i salonen er det også vigtigt, at de er helt opdaterede på de nyeste trends, hvorfor de også deltager i kurser jævnligt. 

“Vores priser ligger i mellem niveau, de fleste af os har mange års erfaring inden for vores respektive område, og vi ved, hvad der skal til, for at give kunderne den bedste behandling,” understreger Hanne. 


Foto: House of Care // Træd inden for og oplev, hvordan du kan få behandlinger og vejledning inden for de enkelte fagområder 

Du finder meget mere om House of Care på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg også House of Care på adressen Finlandsvej 2 i Hammel. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: House of Care /Hanne Skade Jørgensen