Nyt fra Hammel i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hammel er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

57-årig mand dræbt i færdselsulykke

Tirsdag aften blev en 57-årig mand fra Hammel dræbt i en færdselsulykke på Landsbækvej i Skjød ved Hammel

En borger ringede 112 tirsdag kl. 20.00, efter at han havde hørt et brag og efterfølgende opdaget, at en bilist var kørt af vejen, hvor vedkommende var ramt ind i et træ. 

Politi og redningsmandskab var hurtigt fremme på ulykkesstedet, men den 57-åriges liv stod ikke til at redde, og han blev erklæret død på stedet. De pårørende er underrettet.

En bilinspektør foretog undersøgelser på stedet og skal nu forsøge at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken. På nuværende tidspunkt kan Østjyllands Politi ikke oplyse yderligere om sagen.
**

Falsk bankmand snød ældre kvinde

En 98-årig kvinde fra Aarhus blev tirsdag eftermiddag snydt af en mand, der udgav sig for at være fra hendes bank. Manden ringede til hende, præsenterede sig som bankmedarbejder, og fortalte, at nogen uretmæssigt havde overført penge fra hendes konto. Han skulle derfor bruge hendes dankort og kode for at få orden på tingene igen. 

Kvinden afviste flere gange at give sin kode eller kort væk, men svindleren var særdeles insisterende og overbeviste til sidst den 98-årige om, at hun skulle afsløre sin pinkode og give sit kort til en mand, som banken ville sende til hendes adresse. 

Kort efter ankom den falske bankmand, og han fik udleveret kreditkortet, som der senere blev hævet en del tusinde kroner på. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere og opfordrer til, at du aldrig giver din kode eller kort til andre – uanset hvem de udgiver sig for at være. Din bank vil aldrig ringe til dig eller møde op for at bede om kode eller kort. Tag gerne en snak med dine ældre familiemedlemmer om, at de skal passe på deres personfølsomme oplysninger. 

**

Fandt hash under ransagning – 27-årig mand sigtet

En patrulje tog tirsdag formiddag hen til en adresse i Aarhus V, hvor de ville lede efter en mand, som politiet søger. De fandt dog ikke den pågældende person, men i stedet en 27-årig mand, der åbnede døren, da betjentene bankede på. 

Da de lugtede kraftigt af hash fra lejligheden, blev stedet ransaget og den 27-årige visiteret. På adressen fandt betjentene en del hash, salgsposer og indpakningspapir, og den 27-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 

Han blev desuden sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde tramadolpiller. 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 16.32 skete der et færdselsuheld i krydset Th. Nielsensvej/Trigesvej i Søften. En 24-årig kvindelig motorcyklist ramte ind en bil ført af en 47-årig kvinde i forbindelse med en overhaling. Motorcyklisten væltede og pådrog sig nogle skader på benet. Hun kom dog umiddelbart ikke alvorligt til skade.
Tirsdag kl. 07.07 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Mod Skoven i Skødstrup. En 35-årig mandlig bilist kørte frem i krydset og ramte ind i en 63-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 14.58 blev en 18-årig mandlig motorcyklist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Lystrupvej i Risskov. 

Tirsdag kl. 15.23 skete der et færdselsuheld i krydset Nordvejen/Lethenborgvej i Solbjerg. En 16-årig dreng kørte på knallert ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 62-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Natten til onsdag kl. 01.10 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Provstebakken i Hasle. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Havkærparken i Tilst begået mellem mandag d. 21/8 kl. 12.30 og tirsdag d. 22/8 kl. 09.15
På Borupvej i Borup begået tirsdag d. 22/8 kl. 10.34
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi