Nyt fra Hammel i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hammel er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 14.00 en 30-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han er blandt andet sigtet for vidnetrusler og frihedsberøvelse.

Den 30-årige blev anholdt på en adresse i Brabrand fredag formiddag.

Anklagemyndigheden anmoder om dørlukning til dagens grundlovsforhør, og Østjyllands Politi har derfor pt. ikke yderligere oplysninger om sagen.

**

 

Tyveri fra varebiler

Østjyllands Politi har i løbet af de seneste uger fået flere anmeldelser om tyveri fra varebiler – særligt i området omkring Hammel.

Senest er der i løbet af torsdag igen blevet anmeldt nye forhold om tyveri fra varebiler begået på henholdsvis Enghavevej og Sallvej i Hammel, hvor der fra bilerne er blevet stjålet værktøj til en samlet værdi af mange tusinde kroner.

Tyverierne bliver typisk begået ved, at der bliver banket eller boret hul i bilernes sidedør omkring låsen, hvorefter gerningsmændene kan åbne dørene og stjæle det dyre værktøj.

Østjyllands Politi efterforsker sagerne nærmere og opfordrer alle, der har været udsat for lignende til at melde det til politiet.

Vi opfordrer desuden til, at man sikrer sit værktøj bedst muligt med eksempelvis DNA-spray. Det kan derudover være en god idé at tilføje virksomhedens telefonnummer på værktøjet, så politiet kan finde frem til de rette ejermænd, hvis gerningsmændene en dag bliver anholdt og værktøjet fundet.

Hvis man opdager noget, der kunne have relation til tyverierne fra varebiler i området omkring Hammel, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

**

 

Tre mænd anholdt for salg af narko

Specialpatruljen fra Østjyllands Politi reagerede torsdag kl. 15.40 på nogle oplysninger om, at tre mænd i alderen 26, 27 og 19 år angiveligt skulle sælge kokain i større mængder.

De tre mænd blev anholdt i forbindelse med en narkohandel på Grønnegade i Aarhus C, hvor de tre mænd solgte en mindre mængde kokain for et par tusinde kroner til en køber, som i virkeligheden var en betjent i civil. Deres respektive bopæle blev efterfølgende ransaget.

I bilen, som de tre mænd befandt sig i ved anholdelsen, fandt politiet flere salgsposer med kokain, en mindre mængde tramadoler, to knive og to pebersprays, som alt sammen blev beslaglagt. 

Ved de efterfølgende ransagninger af de tre mænds bopæle fandt politiet frem til yderligere en mængde kokain og flere tusinde kroner, som formodes at stamme fra salg af narko. Penge og stoffer blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

I den ene bolig fandt politiet desuden en mindre mængde hash, og i den anden en kniv og et knojern, som de pågældende personer ligeledes blev sigtet for at være i besiddelse af.

**

 

Fund af ulovlige puff bars

På baggrund af et tip rettede Østjyllands Politi torsdag eftermiddag henvendelse på to adresser i Brabrand, hvor der var mistanke om opbevaring af ulovlige cigaretter og puff bars.

De to ransagninger viste sig også at være vellykkede, da politiet på den ene adresse fandt flere hundrede pakker ulovlige cigaretter, mens der på den anden adresse blev fundet omkring 80 puff bars og et par kilo vandpibetobak.

Politiet fandt desuden frem til alt lige fra chokolade og plastikposer, hvor der ikke var styr på afgifterne, hvorfor diverse effekter blev beslaglagt af politiet.

Fundene i de to lejligheder blev efterfølgende overdraget til Skattestyrelsen, som vil vurdere bødernes og afgifternes størrelser.

 

**

 

Større brand i Randers NV

Torsdag kl. 15.53 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om en større brand ved en bolig på Møllevej i Randers NV.

Ved politiets ankomst til stedet var der kraftig røgudvikling fra et hus og en tilknyttet carport, hvorfra branden formentligt var opstået. Den første patrulje på stedet kunne desuden se flammer i flere meters højde fra en bil parkeret i carporten og fra selve carporten.

Røgen medførte en del gene for de omkringliggende naboer, hvorfor området blev afspærret, mens en 75-årig kvinde var blevet hjulpet ud fra boligen og modtog behandling i en ambulance. Hun blev efterfølgende kørt til observation på hospitalet for mulige røgskader. En hund på samme adresse afgik ved døden i forbindelse med branden.

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere og har på nuværende tidspunkt ikke kunne fastslå en endelig brandårsag. 

**

 

Færdsel:

Torsdag kl. 07.43 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i nordgående retning. En lastbil skulle flette ind på motorvejen fra en tilkørselsrampe, da den kørte sammen med en personbil. Lastbilen kørte videre, mens personbilen blev holdende på motorvejen og efterfølgende flyttet ind i nødsporet, da politiet ankom til stedet. Personbilen var ført af en 37-årig kvinde. Ingen personer kom til skade, og der skete begrænset med materielle skader i forbindelse med sammenstødet.

Torsdag kl. 07.51 skete der et færdselsuheld på Hadsundvej i Gjerlev J, hvor to biler kørte sammen. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med sammenstødet. En 23-årig mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 14.17 skete der et færdselsuheld mellem to køretøjer, hvor en 41-årig kvindelig bilist angiveligt kørte over for rødt lys og påkørte en 35-årig mandlig bilist, der svingede til venstre for grøn pil. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet, hvorimod begge køretøjer pådrog sig en del materielle skader.

Torsdag kl. 15.15 skete der et færdselsuheld på Vestre Ringgade, hvor en personbil ført af en ukendt person foretog et vognbaneskift og påkørte en anden bil ført af en 40-årig mand. Den ukendte person kørte fra stedet, men ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet. Et vidne nåede at aflæse nummerpladen på flugtbilistens bil, og Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere. 

Torsdag kl. 16.17 skete der et færdselsuheld på Hammelvej i Randers SV, hvor en 27-årig mandlig bilist var involveret i et solouheld. Af ukendte årsager påkørte han et autoværn under motorvejsbroen, hvorefter køretøjet måtte have hjælp til at blive fjernet. Den 27-årige mand slap umiddelbart fra ulykken uden tilskadekomst.

En 20-årig mand blev torsdag kl. 20.23 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Dortesvej i Brabrand og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse:
På Eghovedvej i Malling begået torsdag d. 9/3 mellem kl. 08.00 og kl. 17.35
På Henrik Hertz Vej i Åbyhøj begået torsdag d. 9/3 mellem kl. 13.00 og kl. 21.15
På Kildegaardsparken i Odder begået torsadg d. 9/3 mellem kl. 15.45 og kl. 21.55
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi