Nyt fra Hammel i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hammel er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 12.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 12.00 i Retten i Aarhus en 17-årig dreng, der sigtes for kvalificeret vold begået i forening med flere andre mod en 12-årig dreng på gaden ved Gudrunsvej i Brabrand. Den 17-årige er sigtet for adskillige gange at have slået og sparket den 12-årige dreng i hovedet og på kroppen.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

 

Lokalpolitiet søger vidner

I forbindelse med sagen søger lokalpolitiet i Aarhus Vest vidner til overfaldet, der skete foran Gellerup Bibliotek i tidsrummet fra ca. kl. 16.20 til 16.55. Politiet vil især gerne i kontakt med en mand på ca. 25 år, der angiveligt skulle have forsøgt at stoppe overfaldet.

Har man oplysninger i sagen, må man gerne kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

**

 

Storcenter Nord gennemsøgt efter anmeldelse om pistol

Tirsdag kl. 18.37 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var blevet set, med hvad der lignede en pistol gemt i jakken, da han steg ud af en bil ved Storcenter Nord i Aarhus N for derefter at gå ind i storcenteret.

På baggrund af anmeldelsen blev der sendt flere patruljer til storcenteret, hvor manden angiveligt skulle være gået mod Netto. Området omkring Netto blev afsøgt, og kort efter fik betjentene kontakt til en 32-årig mand, der passede på signalementet.

Manden blev visiteret, men blev ikke fundet i besiddelse af en pistol. Herefter blev hele storcenteret gennemsøgt, men der blev ikke fundet nogen våben, og der blev heller ikke fundet andre personer med relevans for sagen.

Efterfølgende blev den bil, som den 32-årige mand var kørt fra stedet i, standset og gennemgået, men heller ikke her blev der fundet nogen våben. Der var altså ikke noget, der tydede på, at nogen havde gået rundt i storcenteret med en pistol.

**

 

Mistanke om hashsalg fra lejlighed

Tirsdag kl. 10.50 var betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse i det nordlige Aarhus, hvor de havde mistanke om, at der blev opbevaret og muligvis solgt narkotika. Da betjentene nærmede sig lejligheden, kunne de svagt lugte hash, og de bankede på døren.

Lejlighedens 23-årige mandlige beboer åbnede døren og blev gjort bekendt med, at politiet gerne ville se lidt nærmere på lejligheden. Under ransagningen fandt betjentene noget kokain, et større antal salgsposer og andre remedier, der indikerede, at der blev solgt narkotika fra adressen.

Den 23-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

**

 

Mand satte sig på kørebanen

Tirsdag kl. 14.32 blev en patrulje opmærksom på en mand, der ad flere omgange satte sig på kørebanen ved Jægergårdsgade til stor gene for den øvrige færdsel. Betjentene gav manden besked på at sætte sig på fortovet i stedet, men dette ignorerede han og satte sig igen ud på kørebanen.

Den 55-årige mand endte derfor med at blive anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. I den forbindelse råbte han højlydt flere skældsord efter betjentene, og han endte derfor også med at blive sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

**

 

Højtråbende kvinde forstyrrede cafégæster

Tirsdag kl. 20.57 fik Østjyllands politi en henvendelse fra en café i det centrale Randers, hvor personalet ønskede assistance til at få bortvist en kvinde, der skabte en utryg stemning blandt de øvrige café-gæster.

Da betjentene ankom til stedet, stod den 48-årige kvinde uden for cafeen og råbte af gæsterne. Hun blev bedt om at dæmpe sig og forlade stedet. Dette nægtede hun og hævede i stedet stemmen over for betjentene og tog fat i den enes jakke.

Den 48-årige kvinde blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Under køreturen ind til politigården, og i forbindelse med at kvinden skulle indsættes i detentionen, råbte hun flere skældsord efter betjentene, og hun blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

**

 

Fuld mand var faldet i søvn i baren

Natten til onsdag kl. 01.17 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en bar i det centrale Aarhus, hvor man havde brug for assistance i forbindelse med bortvisning af en meget spirituspåvirket mand, der havde lagt sig til at sove i baren.

Da betjentene ankom til stedet, blev den 33-årige mand gjort bekendt med, at man ikke længere ønskede hans tilstedeværelse på stedet, og han blev bedt om at forlade baren. På trods af gentagne opfordringer blev han dog ved med at vende tilbage, og han endte derfor med at blive anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

**

 

Ung mand skabte uro på banegården

Onsdag morgen kl. 06.02 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand gik og råbte og spyttede efter nogle DSB-medarbejdere på banegården i Aarhus. En DSB-medarbejder havde forsøgt at bortvise manden, men da han nægtede at forlade stedet, blev der ringet efter politiet.

Da betjentene ankom til stedet, havde en DSB-medarbejder tilbageholdt manden ved at holde ham liggende på jorden, hvor han lå og vred sig og råbte op. Den 19-årige mand blev herefter anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

**

 

Butikstyv truede personalet på livet

Tirsdag kl. 15.52 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Meny på Vindrosen i Risskov, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv, der efterfølgende havde truet flere ansatte verbalt. Manden var blevet taget i at stjæle fem flasker arnbitter, og han var derfor blevet tilbageholdt og ført ind i et baglokale.

I den forbindelse havde manden fremsat verbale trusler mod flere af butikkens medarbejdere, og politiet blev derfor tilkaldt. Da betjentene ankom til stedet, blev den 56-årige mand anholdt og sigtet for butikstyveri og for trusler på livet. Under visitationen på politigården blev han fundet i besiddelse af en klump hash, og han blev derfor også sigtet for narkobesiddelse.

**

 

Butikstyv vendte retur til gerningsstedet

Tirsdag kl. 12.03 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Føtex på Dytmærsken i Randers, der havde fået besøg af en mand, som de genkendte fra tidligere butikstyverier. Medarbejderne havde på butikkens overvågningskameraer konstateret, at han ved tre lejligheder havde stjålet el-tandbørster og el-trimmere fra butikken.

Manden stod nu uden for butikken, hvor en vagt havde fået øje på ham og tilbageholdt ham, mens der blev ringet efter politiet. Da betjentene ankom, blev den 34-årige mand anholdt og sigtet for tre tilfælde af butikstyveri ved i tidsrummet mellem den 29. januar og den 31. januar at have stjålet syv el-tandbørster og ni el-trimmere til en værdi af godt 11.000 kroner.

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 10.10 blev en 53-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Emanuel Sejrs Gade i Aarhus C. Bilens 31-årige kvindelige ejer blev desuden sigtet for at have overladt førerretten til en person, der var frakendt kørekortet.

Tirsdag kl. 10.55 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Aarhus N, hvor en 56-årig mandlig bilist påkørte en anden bil, ført af en 66-årig mand, bagfra, da denne holdt stille på vejen. Den 66-årige mand blev kørt til behandling på sygehuset.

Tirsdag kl. 11.35 skete der et færdselsuheld på Østrupvej i Randers NØ, hvor en 66-årig kvindelig bilist tilsyneladende mistede herredømmet over sin bil og kørte i et dybt hul, der var gravet i forbindelse med udgravning til en kloak. En 50-årig mand, der arbejdede i hullet, blev påkørt, men slap umiddelbart med mindre knubs. Den 66-årige kvinde blev kørt til tjek på skadestuen.

Tirsdag kl. 15.36 skete der et færdselsuheld på Fuglebakkevej i Aarhus V, hvor en bil påkørte en knallert, der var kilet fast om et træ, hvorefter flere personer steg ud af bilen og løb fra stedet, mens føreren af bilen kørte videre. Det viste sig, at knallerten var meldt stjålet, og den blev taget med til politigården. Det lykkedes ikke politiet at finde frem til personerne i bilen.

Tirsdag kl. 15.45 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Voldby ved Hammel. En 33-årig mandlig bilist holdt stille, idet en forankørende bil skulle svinge til venstre, da han blev påkørt bagfra af en anden bil, der blev ført af en 21-årig kvinde. Den 33-årige mand blev kørt til undersøgelse på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 21-årige kvinde blev sigtet for ikke at have holdt tilstrækkelig afstand til forankørende.

Tirsdag kl. 16.43 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Gudrunsvej i Brabrand.

Tirsdag kl. 17.16 skete der et færdselsuheld på Elstedvej i Lystrup, hvor en bus, ført af en 23-årig mand, og en bil, ført af en 75-årig mand ramte hinandens sidespejle, da de passerede hinanden. Bilen fik slået sidespejlet af, men der skete umiddelbart ikke yderligere skade.

Natten til onsdag kl. 02.27 blev en 46-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Parkboulevarden i Randers C begået mellem fredag den 11/2 kl. 15.00 og tirsdag den 15/2 kl. 10.00
  • På Holmevej i Højbjerg begået søndag den 13/2
  • På C.A. Thyregods Vej i Åbyhøj begået mellem fredag den 11/2 kl. 08.00 og tirsdag den 15/2 kl. 08.00
  • På Ørnehøjen i Lystrup begået mellem fredag den 11/2 kl. 12.00 og tirsdag den 15/2 kl. 15.15
  • På Nålemagervej i Randers NV begået mellem tirsdag den 8/2 og tirsdag den 15/2 kl. 17.31
  • På Ramsøvej i Hinnerup begået tirsdag den 15/2 kl. 18.57
  • På Hørmarks Allé i Risskov begået onsdag den 16/2 kl. 00.31
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi