Nyt LykkeLiga-hold i Hammel: Hammel GF Håndbolds Stjernefrø tager imod alle børn med åbne arme

Trænerne Charlotte og Morten, samt de to spillere Oliver og Sofia (Foto: Hammel GF Håndbold)
Profilbillede
dato

Hammel har fået et nyt hold, og det er ikke bare et almindeligt sports-hold. Det er et LykkeLiga-hold ved navn "Hammel GF Håndbolds Stjernefrø," der har set dagens lys.

Trænerne, Charlotte og Morten, står klar med åbne arme og tager imod alle potentielle LykkeLigastjerner fra fem år og opefter. Lige nu består holdet af Sofia og Oliver, der gerne vil have endnu flere holdkammerater og venner.

Holdets træningslokation er Hammel Idrætscenter i Hal 2, og træningen foregår lørdage fra 10.30 til 11.30.

LykkeLigaen er et landsdækkende projekt, der giver børn og unge med særlige behov muligheden for at deltage i idræt på lige fod med deres jævnaldrende.

Projektet har eksisteret i flere år og er blevet mødt med stor succes og anerkendelse over hele landet. Det skaber et trygt og inkluderende miljø, hvor alle børn uanset deres forudsætninger kan dyrke sport og have det sjovt sammen.

Hammel GF Håndbolds Stjernefrø er det seneste tilskud til denne fantastiske bevægelse og har allerede bevist, at der er masser af entusiasme og vilje til at skabe en positiv forandring i lokalsamfundet.

Så kender du nogen familier med børn, der måske ikke helt passer ind på de traditionelle hold i klubben, så tøv ikke med at prikke til dem eller dele denne artikel med dem.

Hammel GF Håndbolds Stjernefrø vil gerne byde alle velkommen og skabe et miljø, hvor hver eneste LykkeLigastjerne kan skinne!

Så kom og vær en del af dette spændende eventyr med Hammel GF Håndbolds Stjernefrø, hvor alle børn har mulighed for at være stjerner i deres eget liv og på håndboldbanen!

Kilde: Hammel GF Håndbold