OPRYKNING: Hammel GF vinder rækken og rykker op i Serie 2

Foto: Hammel GF kunne endegyldigt fejre oprykningen til Serie 2.
Profilbillede
dato

Hammel GF imponerede i lørdagens kamp mod Hasle B, hvor de vandt med en overbevisende sejr på 4-0. Udeholdet var i kontrol gennem hele kampen og formåede at lukke tingene ned uden at skulle bekymre sig om resultaterne fra de andre kampe. Dermed var oprykningen i hus!

Det var Hans Pind fra Hammel GF, der åbnede scoringen i det 42. minut efter et hjørnespark. Dette mål gav holdet den nødvendige ro og tillid til at fortsætte deres dominans på banen. I det 63. minut udbyggede Kristian Møller føringen til 2-0, og blot to minutter senere scorede Daffe til 3-0. I det 68. minut blev sejren cementeret, da David Fabian scorede det fjerde og sidste mål for Hammel GF.

Efter kampen var træneren for Hammel GF, Steen Brøndum, meget tilfreds med holdets præstation. Han roste især Emil Froberg, som blev kåret som kampens spiller.

Froberg har været en afgørende faktor for holdet og har leveret en konsekvent stærk indsats. Træneren ser frem til at se Froberg fortsætte med at lede Hammel GF i Serie 2.

Steen Brøndum ønskede også at fremhæve resten af truppen, da han mener, at alle spillere har bidraget til holdets oprykning. Han takkede dem for deres indsats:

"Resten af truppen skal også have ros. Ingen over eller under. Alle har bidraget til denne oprykningen og alt har givet noget, så tak til jer."

Inden næste sæson ønsker Steen Brøndum, at holdet skal nyde deres succes i efteråret. Efter at have misset oprykningen med blot ét point i foråret, er det fantastisk for dem at slutte sæsonen på førstepladsen.

Træneren ser frem til at fortsætte arbejdet med de unge spillere, der oplever Serie 2 for første gang, samt at have de ældre spillere tilbage.

Målet er at rykke op i Serie 1, da det er lang tid siden, Hammel sidst var der. Steen Brøndum personligt ønsker at tilføje en oprykning fra Serie 6 til Serie 1 til sit CV som træner for Hammel. Han takkede også for opbakningen og ser frem til at vise holdet frem i den kommende sæson.

Kampens resultat: 0-4 til Hammel GF
Række: Herrer Serie 3

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3