OPRYKNING: Hammel GFs uovervindelige senior damer

Profilbillede
dato

Tirsdag den 22. marts 2022 vandt Hammel GFs senior damer 34 – 17 over Hornslet i Jyllandsserien og sikrede sig dermed oprykning til 3. division.

Gennem alle kampe denne sæson har Hammel GF Jyllandsserien-Damer leveret flotte og stabile indsatser med masser af gejst, hvilket har sikret dem oprykningen til 3. division, selvom der stadig er to kampe tilbage.

Seks sejre og to uafgjorte kampe er der blevet leveret indtil nu, og mon ikke arbejdet bliver gjort helt færdigt i de sidste to kampe. I tirsdagens kamp var der god fart på angrebsspillet, og bolden fløj bare i nettet, hvorimod det var noget sværere for Hornslet at få bolden ind bagved Hammels målvogter Louise Knop Jensen i første halvleg.

Specielt i starten af kampen var der bare lukket helt af, og nærmest ingen bolde kom forbi. Der blev også taget godt fat i forsvaret, så rigtig mange ting lykkedes for Hammel. Cirka midt i anden halvleg trak de for alvor fra, og da kampen var slut stod der 34 -17 på måltavlen.

Og efter slutfløjt var det tid jubel og glæde over oprykningen.

"Fantastisk, det var nu en realitet, at der fra næste sæson skal spilles i 3. division. Tak til alle de fremmødte, der var i hallen for at hjælpe holdet på vej til en sejr. Fra hele Hammel GF og bestyrelsen skal der lyde et STORT tillykke med oprykningen til holdet og trænerteamet. Vi glæder os til at følge jer i 3. division," lyder det fra bestyrelsesmedlem Charlotte Schibler Hansen

Kilde: Charlotte Schibler Hansen - Bestyrelsesmedlem i Hammel GF Håndbold