Sløv pointhøst i sæsonstarten for Hammel GF

Profilbillede
dato

Sæsonen er ikke startet optimalt for Hammel GF’s bedste herrehold. Første kamp bød på et nederlag, og det var derfor et Hammel-hold, der søgte genoprejsning i serie 2 mod HOG Hinnerup onsdag aften.

Scenen var sat til et regulært bundopgør på Hammel stadion onsdag aften, hvor hjemmeholdet fra HGF tog imod gæsterne fra HOG Hinnerup.

Begge hold var uden point efter sæsonens første runde. Så begge hold havde noget at bevise overfor de fremmødte tilskuere.

Det blev til en tæt affære, hvor det var hjemmebaneholdet, der startede ballet.

Allerede efter 20 minutter bragte Hammel sig foran ved scoring af Kasper Lovring Petersen. Desværre for tilskuerne blev målet til den eneste bemærkelsesværdige begivenhed, der skete i første halvleg.

Efter starten af anden halvleg skulle der ikke gå særlig lang tid, før andet mål faldt. Desværre for hjemmebaneholdet udlignede HOG Hinnerups Rasmus Kæmpe i det 57’ minut på en assist af Jonas Poulsen til 1-1.

Desværre blev det ikke til flere mål i kampen. 1-1 blev slutresultatet, hvilket placerer HGF på en sjetteplads under HOG grundet en ringere målscore.

Næste HGF-kamp er ude d. 23/08 kl. 18:30 mod Fuglebakken KFUM Århus, der ligger under nedrykningsstregen i puljen.