Steen Rewitz er årets fodbold-HGF'er 2024

Årets fodbold HGF’er 2023 Steen Rewitz– årets fodbold HGF’er med pokalen (Foto: Hammel GF Fodbold)
dato

I forbindelse med Hammel GF Fodbolds generalforsamling og klubarbejdsdag blev årets fodbold HGF’er udnævnt af bestyrelsesmedlem Rune Askov.

Steen Rewitz kommer fra en familie, hvor det er helt naturligt, at når man kommer i foreningslivet, så er man en aktiv medspiller i hele arbejdet omkring den sport eller idræt man dyrker.

Steen er en rigtig Hammel-dreng, som især har brugt sin tid på fodbold. Steen har udover at være en vigtig figur på Hammel GF’s 1. hold, også været inde at prøve kræfter i samarbejdsklubben AGF.

Efter at Steen er blevet ældre, ses han stadig, i sin karakteristiske gazelleløbestil, tordne ud for oldboys 35, mon ikke det snart hedder oldboys 45. Det skal jeg lade stå uvist hen.

 Når der er arrangementer i Hammel, eller når der skal tages en trænertørn i fodboldklubben, kan man regne med at finde Steen blandt dem, der altid er der. Steen træner pt. 3 hold, og derudover har han været meget innovativ, når det kom til at udvide de unges muligheder, for at få nogle store oplevelser med stævner på Hammel Stadion.

Det er altid smukt at se, når en som Steen, som har nydt godt af de oplevelser, som andre frivillige har stillet an for ham da han var dreng, nu får mulighed for at give tilbage til den næste generation.

Steen har med arrangementer som prinsessefodbold og Rød Lørdag, sat skub i nogle fede tiltag, som sikkert er kommet for at blive. I Hammel GF fodbold sætter vi stor pris på Steens uendelige ideer, som alle handler om at optimere ungdomsfodbolden i Hammel GF fodbold.

Derudover skal det nævnes, at Steen er en super repræsentant for fodboldklubben til det årlige hestemarked, hvor han sammen med nogle af klubbens andre gode folk, er hovedmanden bag den store og succesfulde hestequiz fredag aften.

Steen er generelt en meget vellidt figur i klubben, og han kan tale med alle. Steen har en smittende energi, og Steen tænker altid stort, når han har sat sig noget for. Derfor er det en fornøjelse, at Steen ofte får følgeskab af Jakob Rasmussen, så de sammen laver fantastiske tiltag i fodboldboldklubben.

Klubben vil takke Steen, for die kæmpe store arbejde, og din iver for at gøre klubben til den fedeste klub for vores ungdomsspillere.

Hammel GF Fodbold Bestyrelsen

Kilde: Hammel GF Fodbold
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.