Sygeplejerske til neurorehabilitering på Hammel Neurocenter - Vær en del af et dedikeret team og gør en forskel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af et stærkt team og hjælpe mennesker i rehabiliteringen efter erhvervet hjerneskade? Vi søger en nysgerrig, initiativrig og relationel dygtig sygeplejerske til vores afsnit på Hammel Neurocenter. Vi er en interdisciplinær faggruppe som over en årrække har dygtiggjort sig i at rehabilitere svære og komplekse kognitive følger efter hjerneskade.

Er du vores nye sygeplejerske og teamkollega på sengeafsnit 3, kognitiv subspeciale, Hammel Neurocenter? OG brænder du for relationsarbejdet, hvor det holistiske menneskesyn er bærende i neurorehabiliterende sygepleje, og hvor du har tid til at fordybe dig i patientforløbet? SÅ har vi en fast stilling som sygeplejerske ledigt pr. 1. august 2024 eller efter aftale. Der er mulighed for ansættelse på 37 timer/uge i blandede vagter, dag / nat.

Som medarbejder på Sengeafsnit 3 bliver du en del af et dygtigt og dedikeret team, der tværfagligt arbejder systematisk og målrettet med højtspecialiceret neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade og dennes pårørende. Det primære team består af sygeplejersker fysioterapeuter, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter samt behandlingsansvarlige læge. Teamet suppleres med tale-pædagoger, neuropsykologer, socialrådgivere og diætist. Der afholdes teamudviklingssamtaler en gang om året.

Vores afsnit, der er en del af det kognitive subspeciale, er fagligt velfunderet og har et højt engagement i opgaven med rehabiliteringen af patienter med svære hjerneskader. De kognitive forstyrrelser er særligt markante i den første periode af indlæggelsen, ofte med konfusion og ind i mellem agitation i forskellige grader. Neurosygeplejen har fokus på relationsarbejde, forebyggelse og behandling af komplikationer relateret til hjerneskaden. I den daglige neurorehabiliterende sygepleje er fokus på at øge patientens evne til at engagere sig i og udføre almindelige dagligdags aktiviteter med henblik på optimering af funktionsevne og livskvalitet. Dette foregår i tæt samarbejde med patient og pårørende. Neuropsykologien og neuropædagogikken har en særlig rolle i rehabiliteringen.

Introduktion 

Du vil blive introduceret og oplært i afsnittet ved din mentor, specialeansvarlig sygeplejerske samt ikke mindst kollegaer - herunder fysio- og ergoterapeuter. Du tæller ikke med i normeringen den første måned. Ligeledes vil du få introduktion i vores uddannelsescenter, hvor fokus er på, hvordan man forstår den hjerneskadede patient. I øjeblikket er der 12 hele dages introduktion, der strækker sig over det første års ansættelse.

Disse er blot nogle af de emner du vil blive introduceret til:

 • Neurosygepleje 
 • Rehabiliteringsbegrebet
 • Neuropædagogik
 • Konfusion
 • Lejring og forflytning
 • Dysfagi
 • Afasi og kommunikation til afasiramte patienter 
 • Selvbeskyttelse
 • Tværfaglighed/kunsten at arbejde i et tværfagligt team, pårørende samarbejde.

Vi afholder en gang om ugen Refleksionsrum på afsnittet som mulighed for faglig refleksion, sammen med andre nyansatte, og hvor specialeansvarlig sygeplejerske sidder med som facilitator.

Vi lægger vægt på at:

 • Du ønsker at arbejde med højtspecialiseret neurorehabiliterende sygepleje
 • Du kan se dig selv i samarbejdet med patienter med kognitive problemstillinger
 • Du vægter etableringen af relation til patient og pårørende højt
 • Du ønsker at samarbejde med ofte kriseramte pårørende
 • Du kan se dig selv i et tæt tværfagligt teamarbejde
 • Du ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Om afdelingen: 

Vi har 10 sengepladser og til dagligt har vi et normeret fremmøde på 9 sygeplejefagligt personale i dagvagt, 6-7 i aftenvagt og 2-3 i nattevagt. Der er ergo- og fysioterapeuter i dagvagt og aftenvagt. Vi arbejder i skiftende vagter hvor du skal påregne at arbejde ca. 5 weekender ud af 12. Der er også mulighed for at vælge 12 timers vagter i weekender. Du skal regne med ca. 9-11 vagter over 6 uger i enten aftenvagter eller nattevagter. Vi bruger systemet MinTid til vagtplanlægning, så du har mulighed for indflydelse på din vagtplan.

Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her www.hospitalsenhedmidt.dk 

Interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt

Yderligere oplysninger 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ledende terapeut Jim Jensen på sengeafsnit 3, på telefon 3171 8138.

Dato for samtaler: 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 2. juli 2024.

Din ansøgning:

Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 28. juni 2024 kl. 12:00

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Voldbyvej 15, 8450 Hammel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069240

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet