Teamleder til Vedligehold

Profilbillede
dato

Brænder du for at motivere dine medarbejdere, så de sikrer en produktion med minimal nedetid? Og vil du være med til bidrage til løbende forbedringer til den daglige drift og virksomhedens fremtidige udvikling? Så er du måske lige netop den teamleder, McBride søger til vores vedligeholdelsesteam på vores fabrik i Hammel.

McBride er en af Europas førende producent af rengøringsprodukter. Vi har 14 fabrikker placeret i Europa og Asien. Din arbejdsplads vil være på vores fabrik i Hammel, hvor vi producerer opvasketabs til hele verden.

Ansvar for 20 tekniske kollegaer

I denne stilling får du ansvaret for vores vedligeholdelsesteam, som består af forskellige profiler inden for det tekniske områder (automatikteknikere, teknisk indkøb mv.) Du refererer til produktionschefen, og arbejder tæt sammen med dine øvrige teamlederkollegaer i produktionen på dag-, aften-, nat- og weekendhold. 

Din vigtigste opgave bliver at fortsætte vores arbejde med at professionalisere og sikre løbende forbedringer på vores udstyr.

Herudover bliver dine opgaver bl.a. at du:

  • Er ansvarlig for reparation og vedligeholdelse af maskiner, udstyr og faciliteter
  • Leder 20 medarbejdere samt eksterne leverandører
  • Sikrer høj oppetid og sikkerhed på maskinerne
  • Driver forbedringsprojekter med fokus på fremstillingsprocesser, metoder og logistik set up
  • Følger op på KPI’er. Du reagerer på afvigelser og sætter ind med forbedringsaktiviteter
  • Medvirker ved nyinvesteringer i maskiner og udstyr. 

Stor erfaring med vedligehold fra produktionsvirksom og gerne ledelseserfaring

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen. Du har formentlig en teknisk/håndværksmæssig baggrund (maskinmester, automatiktekniker eller lignende), som er suppleret med ledelseserfaring af medarbejdere.

Det vigtigste er, at du ved, hvordan man vedligeholder produktionsmaskiner. Du har sikkert også kendskab til Lean-værktøjer og kvalitetsstyringssystemer.  

Du har et godt overblik, er analytisk og systematisk. Som leder har du fokus på eksekvering, og synlig, motiverende og vedholdende. Det betyder også, at du følger op og kan skabe ejerskab for de trufne beslutninger. Du har gode samarbejdsevner og trives i et uhøjtideligt miljø.

Du kan begå dig på engelsk på samtaleniveau, og du har erfaring med brugen af ERP-systemer. Vi bruger SAP.

Det praktiske

Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Production Manager, Jens Markussen, på +45 2034 3092.

Stillingen er på fuld tid med arbejdstider fra 7-15.

Vi indkalder løbende til samtaler, så søg hurtigst muligt, da vi lukker opslaget ned, så snart vi har fundet den rette kandidat. Du kan ansøge via vores hjemmeside mcbride.co.uk.

McBride som arbejdsgiver

Du får en spændende mulighed for at blive en del af en af Europas førende leverandører af private label husholdnings- og professionelle rengøringsprodukter til nogle af Europas største og mest succesrige detailhandlere.  Vi beskæftiger 3.400 medarbejdere fordelt på 14 lokationer i 12 lande.

Formlen for vores succes er ret ligetil: Vi arbejder efter vores nøgleværdier - altid dedikeret, samarbejde, stræb efter at være den bedste og give og tage ansvar, for at skabe et positivt miljø for alle McBridians.

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Favrskov Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

McBride Denmark A/S, Englandsvej, 8450 Hammel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027263

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet