Testcenter i Hammel flytter

Foto: Stock Photo. Snart rykker testcenteret i Hammel fra InSide til TemaCentret.
Profilbillede

Har du indtil videre været vant til at tage til InSide i Hammel for at blive PCR testet, så læs endelig videre. Fra den 6. december 2021 er det nemlig ikke længere der, du skal henvende dig, men derimod i TemaCentret beliggende i Østergade.

Årsagen til den pludselige omrokering af beliggenheden er, at PCR-teststederne i forbindelse med den voldsomme stigning af corona, skal udføre en del flere tests på daglig basis. 

Det blev derfor besluttet, at man ville leje sig ind i nogle lokaler hos Temacentret, hvor der både er gode adgangsveje samt masser af parkeringsmuligheder.

Ved at flytte testcentret over i de nye lokaler, er der fremover mulighed for, at der kan blive testet fire personer af gangen. Kigger man nærmere på smittetallet i Favrskov Kommune, er det da også med en god grund, at de øger testkapaciteten.  

Incidenstal nærmer sig grænsen

Favrskov Kommune nærmer sig nemlig et såkaldt incidenstal på 400. Her er det specielt personer i aldersgruppen 30-50 år, der topper skalaen for antal smittede. 

Ser man mere overordnet på kommunen, er det dog spredt mere bredt ud på både geografi og alder. Leder du derfor efter et testcenter i Favrskov Kommune, er Hammel den eneste mulighed. Ellers ligger den nærmeste i Hinnerup. 

Kilde: https://www.midtjyllandsavis.dk/artikel/cbdd6590-8b48-4378-80b1-f7ce1f1a6ada/