Videnskab og øl: Carlsbergs banebrydende forskning

dato

Oplev en aften med videnskab og øl, når Carlsbergs forskningslaboratorium deler deres banebrydende opdagelser. Tirsdag den 19. november 2024 kl. 19:00 i Fotorama Hammel kan du dykke ned i forskningen bag ølproduktion og få smagsprøver på fem udvalgte øltyper.

Carlsberg er kendt for deres øl, men deres forskningslaboratorium har også spillet en vigtig rolle i naturvidenskaben. I dette spændende foredrag vil lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund dele indsigter i forædling af byg og humle samt udviklingen af nye bæredygtige gærtyper.

Forskning i klimatolerante fødevarer

Foredraget byder også på indsigt i den nyeste teknologi til klimatolerante fødevarer. Forskningen omfatter fundet af 2 millioner år gammelt DNA fra planter i Nordgrønland, der kan give indblik i fortidens klimaforandringer.

Smagsprøver og mere information

Under foredraget serveres små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som smages i takt med gennemgangen. Foredraget streames live fra Aarhus Universitet som en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab".

Praktisk information
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Fotorama Hammel, Voldbyvej 1, 8450 Hammel
Entré: 30 kr
Målgruppe: Alle
For mere information, billeder og pladsreservation, besøg her.
Følg foredragets nyhedsbrev for bonusmateriale og kommende foredrag: Følg os.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut