Carlsberg er kendt for deres øl, men deres forskningslaboratorium har også spillet en vigtig rolle i naturvidenskaben. I dette spændende foredrag vil lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund dele indsigter i forædling af byg og humle samt udviklingen af nye bæredygtige gærtyper.
Forskning i klimatolerante fødevarerForedraget byder også på indsigt i den nyeste teknologi til klimatolerante fødevarer. Forskningen omfatter fundet af 2 millioner år gammelt DNA fra planter i Nordgrønland, der kan give indblik i fortidens klimaforandringer.
Smagsprøver og mere informationUnder foredraget serveres små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som smages i takt med gennemgangen. Foredraget streames live fra Aarhus Universitet som en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab".
Praktisk information
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Fotorama Hammel, Voldbyvej 1, 8450 Hammel
Entré: 30 kr
Målgruppe: Alle
For mere information, billeder og pladsreservation, besøg her.
Følg foredragets nyhedsbrev for bonusmateriale og kommende foredrag: Følg os.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her