Dårlig bliver til værre for Hammel GF

Profilbillede
dato

Hammel GF’s bedste herrefodboldhold skulle mandag forsøge at vende en skidt sæsonstart til noget positivt ude på Højlyngen mod rækkens bundhold Fuglebakken KFUM Århus. Desværre måtte HGF rejse hjem til Hammel med 3-0.

Starten på efterårssæsonen i Serie 2 pulje 19 er nok en, Hammel GF vil ønske går over i glemmebogen. Indtil videre er det blot blevet til ét enkelt point.

Mandagens kamp ude mod Fuglebakken KFUM Århus skulle være et vendepunkt på en skidt sæsonstart. Desværre blev det ikke til den genoprejsning Hammel-holdet ledede efter.

Efter 24 minutter fandt Fuglebakkens Mathias Dam Mortensen målstøvlerne frem og efter en assist af Søren Wäinö Hansen bragte han hjemmeholdet foran 1-0. Blot 3 minutter senere var hjemmeholdet på færde igen. Jakob Immersen udbyggede føringen til 2-0 på oplæg fra Christian Tegtmeier Pedersen.

Derfra var kampen uden de store bæmærkelsesværdige begivenheder. Først i det 88’ minut lukkede Andreas Bækhøj Nielsen kampen med scoringen til 3-0, der også blev slutresultatet, da dommer Sebastian Nygaard fløjtede kampen af.