David Fabian sparker Hammel GF op på førstepladsen i sikker hjemmebanesejr

Profilbillede
dato

Hammel GF sikrede sig en overbevisende sejr på hjemmebane, da de tog imod Aarhus Fremad. Kampen endte med en imponerende 3-0 sejr til hjemmeholdet.

Det var David Fabian, der blev dagens helt for Hammel GF, da han scorede samtlige tre mål i kampen. Fabian åbnede målscoringen i det 55. minut og fulgte op med yderligere to mål i det 81. og 89. minut. Hans præstation blev fremhævet af træner Steen Brøndum, der roste Fabians evne til at afgøre kampen.

"Fabian laver alle 3 mål og alle gange kommer det fra Daffe. Så nogle gode mål og giver ro da rækkens nr . 1 & 3 spillede 1 - 1 så nu tager vi hul på de sidste 7 kampe og vi skal og må ikke stoppe nu, så vi forsat spiller med i toppen,” lyder det fra træneren. 

Hammel GF dominerede kampen og fik modstanderen til at arbejde hårdt for at følge med. Træner Brøndum var tilfreds med holdets indsats og mente, at de fortjente sejren:

“Det blev en godkendt indsats og 3 point på kontoen. Vi sad på kampen og fik modstanderen til at løbe rigtig meget. Så må rose drengene for sejren og holde nullet endnu engang. Vi giver ingenting væk og bruger bolden godt.”

Brøndum fremhævede også holdets samarbejde og evne til at skabe gode angreb. Han påpegede dog, at der stadig er plads til forbedring i den sidste del af banen:

“Idag hjælper vi hinanden og kommer igennem til mange gode angreb. Vi mangler nok lige 5 % i sidste del af banen Idag, men på ingen tidspunkt opgiver vi eller slå i banen. Vi bliver ved med at tro på vores spil og da 1 - 0 målet kommer, så styrer vi den flot hjem.”

Med sejren rykker Hammel GF tættere på toppen af tabellen, da rækkens nummer 1 og 3 spillede uafgjort. Træner Brøndum understregede vigtigheden af at fortsætte med at spille på samme niveau og holde fast i deres ambitioner om at være med i toppen af ligaen.

Alt i alt var det en godkendt indsats fra Hammel GF, der nu ser frem til de sidste syv kampe i sæsonen og holdet er fast besluttet på at fortsætte med at spille med i toppen.

Næste kamp for Hammel GF er lørdag 30. september, hvor de skal møde Tst Fodbold på Tilst Idrætsanlæg (tst). Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 3-0 til Hammel GF
Række: Herrer Serie 3

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3