Hammel GF deler pointene med Hadsten SK på trods af solid præstation

Profilbillede
dato

Hadsten SK og Hammel GF spillede uafgjort 1-1 i en spændende fodboldkamp på NMT-BYENS Arena Hadsten. Begge hold leverede en god præstation, og kampen bød på flere spændende øjeblikke.

Træner for udeholdet, Steen Brøndum, var tilfreds med holdets præstation og mente, at hans hold spillede bolden rigtig godt rundt i kampen. Han fremhæver især de første par minutter, hvor holdet var virkelig gode. Det var en god start for Hammel GF, der satte tempoet og spillede med stor intensitet.

“Det var generelt en god kamp af os, hvor vi spillede bolden rigtig godt rundt. Især de første 15 minutter var vi virkelig gode.”

Brøndum ønskede også at fremhæve hele holdets præstation og nævnte samtidig specifikt nogle spillere der fortjente ros på baggrund af lørdagens opgør.

"Froberg blev kåret til kampens spiller, men Gustav og David styrede forsvaret med hård hånd, og var godt til at starte vores første fase på bolden.”

Træneren var også tilfreds med spillet på bolden og roste holdets bevægelse og løbearbejde. Spillerne var gode til at bevæge sig og løbe for hinanden, hvilket skabte gode muligheder for holdet. Det var en vigtig faktor i deres præstation og bidrog til deres gode spil.

Selvom Hammel GF leverede en god præstation, mente Brøndum, at holdet kunne være skarpere foran mål, når de havde chancerne. Dette er et område, som holdet skal arbejde på og forbedre inden næste kamp.

Alt i alt var det en god kamp for Hammel GF, hvor de spillede bolden godt rundt og leverede en solid præstation. Holdet viste gode takter, men der er stadig plads til forbedring, især når det kommer til at udnytte chancerne foran mål.

Næste kamp for Hammel GF er torsdag 31. august, hvor de skal møde Hasle B (1) på Hammel Stadion. Der er kampstart kl. 18:40.

Kampens resultat: 1-1

Række: Herrer Serie 3

Kilde: Træner Steen Brøndum, Hammel GF - Herrer Serie 3