Hammel GF følte sig snydt for et straffespark i nederlag

Profilbillede
dato

Der var fodbold i luften på Hammel GFs hjemmebane Hammel Kunstgræsbane, da Ry Fodbold kom på besøg. Desværre var hjemmebanefordelen ikke nok i dagens opgør - der sluttede 2-3 til Ry Fodbold.
Vejrforholdende tegnede mere til en varm kop kakao end en omgang fodbold på Ry Stadion, men Hammel GF havde fredag taget turen til Ry for at trodse de lave temperature og stjæle sejren med hjem. Men desværre blev det ikke til den store fejring. Cheftræner Simon Østergaard havde følgende at sige til kampen i kølvandet på dagens pointtab til Ry Fodbold.

I en bidende kulde på Ry stadion mødte HGF drengene op til den udsatte kamp mod vores efterhånden velkendte modstander fra Ry. Vi vidste, at der ventede os en svær kamp mod et meget bevægeligt Ry mandskab, som er dygtige til at stresse os i vores opspil.
Første halvleg var med mange chancer til begge hold dog uden mål. Vi følte os snydt for et oplagt straffespark, da vores vævre dribler Jonas Fosgerau brød igennem efter 10 minutter og tydeligvis blev nedlagt i feltet, men dommeren vinkede afværgende.

Cheftræner Østergaard fremhæver følgende som værende udslagsgivende for dagens nederlag.

Mod en så god og løbestærk modstander skal vi blive bedre til at koordinere vores pres. Når vi ligger pres på bolden skal hele holdet følge med, så vi ikke giver mulighed for at lade modstanderen spille uden om os. Vi skal iøvrigt være kyniske i de afgørende situationer foran mål, fortæller cheftræner Østergaard til VORES Hammel

Nederlag til trods var der ifølge Simon noget positivt at tage med fra dagens kamp.

Uffe Rey viser igen, hvorfor han blev genvalgt på angrebspositionen og kvitterede med to flotte mål.
Vores vikarierende målmand i første halvleg Mikkel var en stabil bagerste skanse.

Kampens resultat: 2-3 til Ry Fodbold
Række: U14 Drenge Liga 4 - Vinterturnering