Hammel GF smed sejren i de døende minutter

Profilbillede
dato

Lørdag skulle Hammel GF møde Odder IGF på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Kunstgræsbanen Spektrum Odder med et 2-1-nederlag.

Hammel GF smed sejren i de døende minutter, og derfor var det også en lidt ærgerlig cheftræner for Hammel GF, Kasper Søndergaard, vi fangede efter kampen:

Flot kamp mellem to hold, der gerne vil spille teknisk fodbold. Vi fører 1-0 med 6 minutter tilbage, men tager 1-2.

Hammel GFs cheftræner, Kasper Søndergaard, havde følgende at sige til hvad der fungerede godt for drengene i kampen:

Vores fastholdelse af bolden på sidste tredjedel af banen.

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der, ifølge Kasper, stadig et positivt element, man kunne tage med videre til næste opgør, og det nævner han ganske enkelt:

Sammenholdet!

Lørdag den 5. februar møder Hammel GF, FC Aarhus Syd. Kampen fløjtes i gang klokken 10:30 på Skåde Brugsforening Arena (BMI Kunstgræs).

Kampens resultat: 2-1 til Odder IGF
Række: U15 Drenge Liga 3 - Vinterturnering