Snart 150 år på bagen: Hammel Boghandel er blevet til mere end blot en boghandel

Facaden til Hammel Boghandel på Østergade 16 (Foto: Privat)
Profilbillede

Hammel Boghandel har været en del af Hammel siden 1876, hvor den først åbnede sine døre. Siden da har butikken bragt litteraturen til byens borgere og udviklet sig til at være meget mere end bare en boghandel.

VORES Hammel har talt med Rasmus Lebech, der er bestyrer af Hammel Boghandel, for at få et indblik i, hvordan butikken har udviklet sig igennem tiden. Rasmus fortæller, at butikken har haft mange forskellige ejere og navne i løbet af årene, men at det altid har været en boghandel i den ene eller anden form.

I dag er Hammel Boghandel stadig en boghandel, men udover salg af bøger, som er det de primært sælger, så udbyder de meget andet:

“Hammel Boghandel startede i 1876 for at bringe litteratur til Hammels borgere. Men udover bøger, så udbyder vi også kontorartikler, blækpatroner, LP'er og vi laver sågar nøgler. Det startede småt for Hammel Boghandel og udviklede sig så senere,” lyder det fra Rasmus Lebech.

Hammel Boghandel er stadig en vigtig del af lokalsamfundet i Hammel. Rasmus fortæller, at mange kunder stadig foretrækker at købe deres bøger i butikken, da de kan få personlig vejledning og anbefalinger fra de erfarne medarbejdere - og de elsker bøger:

“Vi elsker bøger, vi har høj service og vi er stolte af det,” understreger bestyreren med et smil på læben.

Hammel Boghandel er en af de ældste og mest traditionsrige butikker i Hammel, og det er tydeligt, at butikken stadig har en vigtig rolle i byens lokalsamfund. Med sit brede udvalg af bøger og andre varer, og medarbejdernes ekspertise og personlige service, vil Hammel Boghandel forhåbentlig fortsat bringe litteraturen og andre varer til Hammels borgere i mange år fremover.

Du finder Hammel Boghandel på Østergade 16, og kan ellers følge med på deres Facebookside eller hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Hammel Boghandel ApS